reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Jak widać po mince z dzidzią wszystko dobrze. Słuchaliśmy bicia serduszka i widzieliśmy Kruszynkę :-D.

Nie wiadomo natomiast skąd to: ani nie naczynko to gin szukała i nie znalazła, torbiel też odpada. Najważniejsze, że z dzidzią dobrze :-):-):-):-):-):-):-)

Mam zastrzyki :-( ale czego nie robi się dla dzieciaczka ;-)

Przepraszam, że tak późno, ale przez to wszystko obiadu nie było w domu i pojechaliśmy coś zjeść.

Dziękuje jeszcze raz dziewczyny za dobre słowa i za kciuki. Nie wiem co bym bez was zrobiła. Jesteście niezastąpione. Dziękuje ja i dzidzia :-)

A teraz idę czytać

no ja chyba za wrozke zaczne robic ;-) hi hi hi

DELI - bardzo sie ciesze! U mnie tez nie wiadomo skad te plamienia byly. Mma odpoczywac i tyle. Nospa, magnez, duphaston. Standard. Tak sie ciesze, ze u Ciebie tez w porzadku!!!!

reklama
Aneczka, ja teraz najbardziej cierpię jak zbyt długo siedzę spokojnie, taki paradoks.

Deli wreszcie i teraz spokojnie można kłaść się spać. Nie ma jak dobre wiadomości na dobranoc.:-)

patrzcie to my wszystkie przy kompie na szpilkach siedzimy a tu na obiadek poszli .... gosia możesz uprawiać kolejny zawód..... wróżbiarstwo hihihihihi

Aneczka, ja teraz najbardziej cierpię jak zbyt długo siedzę spokojnie, taki paradoks.

Deli wreszcie i teraz spokojnie można kłaść się spać. Nie ma jak dobre wiadomości na dobranoc.:-)
No teraz to mogę się położyć na spokojnie.

A nie wiecie co z piwonią?

Deli, z tym jedzeniem to pierwsza Gosia była :-D. Ale ja Ci wróże już spokojną ciąże do konca i cudowną zdrową dzidzię :-)
Dziękuje i życzę wam wszystkim tego samego do końca naszych ciąż same radosne dni bez zmartwień i szybkich porodów bez komplikacji

Ostatnio edytowane przez moderatora:
chyba trzeba uciekać w końcu sprzed tego kompa bo na 2 "horrory" za chwile się zaczną. trzeba się wyluzować, mąż jeszcze nie przyjechał więc będzie czekanie :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry