Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj,,,gdyby nie ten prysznic
) zawsze jak musiałam się polozyc na pare dni ryczałam jak dziecko i pytałam za jakie grzechy?

a dlaczego nie?No no Ania to faktycznie nici z bzykania.
No i ty kobieto leż i palcem nawet nie kiwaj. Niech sie jak z królową rodzinka obchodzi. Julka najważniejsza teraz!
A tak apropos bzykania to mój M.jest biedny. Od kiedy dowiedziałam się o ciąży to totalna abstynencja. Strasznie sie tego boję a jednoczesnie już nie mogę wytrzymać i on chyba też, chociaż absolutnie nie daje mi tego do zrozumienia i w ogóle jest kochany...
No i co ja mam zrobić??? Bzykać???czy nie????
pewnie ze tak !
Natt jak nie ma przeciwskazan to korzystaj z okazji, nie mecz ani siebie ani meza. Dzidzi nic sie nie stanie, a jaki komfort psychiczny, juz nie trzeba uwazac, w koncu to jakas metoda antykoncepcujna tez jestNo no Ania to faktycznie nici z bzykania.
No i ty kobieto leż i palcem nawet nie kiwaj. Niech sie jak z królową rodzinka obchodzi. Julka najważniejsza teraz!
A tak apropos bzykania to mój M.jest biedny. Od kiedy dowiedziałam się o ciąży to totalna abstynencja. Strasznie sie tego boję a jednoczesnie już nie mogę wytrzymać i on chyba też, chociaż absolutnie nie daje mi tego do zrozumienia i w ogóle jest kochany...
No i co ja mam zrobić??? Bzykać???czy nie????