reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
:eek:A gdzie ta nasza Aneczka?
Deli współczuję zastrzyków. Ale czego my nie zniesiemy dla naszych pociech?
Bądź dzielna!
Enka76 oni po prostu inne mózgi mają. To jest naukowo udowodnione!

Chyba źle napisałam Gosiu.
Mam zastrzyki dostawać przez dwa tygodnie co trzy dni dwie dawki - "KAPROGEST". No i Andrzej jechał wczoraj to kupić, by pielęgniarka mogła mi od razu zrobić wczoraj zastrzyk.

ach..., bo ja sie przestraszylam, zez jakas szczepionke dostalas, ze przeoczylam, jak pisalas o wyniku wizyty u lekarza...

:-D

O! Z tym zamkniętym/prywatnym forum to super sprawa! Ja też się dopisuję do listy:)
A tak poza tym to jestem i czytam codziennie, ale coś nawala moj komp, bo jak pisze posta to mi wywala jakis bląd. Ciekawe czy ten dojdzie....

No i przepadłam z kretesem. Weszłam na strony z przepisami i pooglądałam zdjęcia, a teraz mam ślinotok i nie wiem co bym zjadła :wściekła/y: Ja jednak się położę jeszcze. Widocznie za szybko wstałam. Obejrzę sobie "Weronikę Mars" i "Uwaga faceci"
Mam nadzieję, że jak wrócę to Aneczka już będzie z samymi dobrymi wiadomościami.
Miłego popołudnia laseczki!

hejka ja tez sie dopisuje do tego prywatnego watku, bo tez jestem tutaj codziennie z Wami, na bierząco sledze wątek, czasem niestety mam czas wtedy kiedy Was tutaj nie ma ale mam nadzieje ze o mnie nie zapomnicie,

No i Majam ja też prosze o przepis na te pączki jesli można, ja mam bardzo dobry przepis ale z 4 godzinki mo schodzi i dlatego nie moge sie zmobilizowac by je robić:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry