Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Enka juz jestes kto jak kto ale ty regularna jestesKasiu, ja też chcę na te zamkniętą liste :-)

ja piję wode z cytrynąKasiu co ci najlepiej pomaga na zaparcia. Ja już myślałam, że jelito wraca do normy, a tu znów nawrót :-(. Staram się jeść tylko to co lekarka kazała, ale jakoś moje jelitko ma swoje zdanie.
no ale co? jem,bo głodna jestem
pierwszy raz mi tak golabki smierdza
Deli sliweczki suszone i orzechy laskowe, sa niezastapione. Na jelita dobrze mi robi od czasu do czasu stres latam wtedy do lazienki co chwila, w poniedzialek do ginka takze napewno moje jelita wroca do formyKasiu co ci najlepiej pomaga na zaparcia. Ja już myślałam, że jelito wraca do normy, a tu znów nawrót :-(. Staram się jeść tylko to co lekarka kazała, ale jakoś moje jelitko ma swoje zdanie.

Uwielbiam gołąbki. Chociaż mama mi ostatnio zrobiła i tez jakoś mi tak dziwnie wchodziły. Ale za to inne rzeczy co nie lubiłam jeść teraz wcinam. Co te ciąże robią z nami.ja mam na obiad gołabki ,ale jakos dziwnie smierdząno ale co? jem,bo głodna jestem
pierwszy raz mi tak golabki smierdza
![]()
Natt jak nie ma przeciwskazan to korzystaj z okazji, nie mecz ani siebie ani meza. Dzidzi nic sie nie stanie, a jaki komfort psychiczny, juz nie trzeba uwazac, w koncu to jakas metoda antykoncepcujna tez jest![]()
. 

No ja orzeszki nie, bo straszna zgagę po nich. Śliwki muszę chyba wyciągnąć choć strasznie nie lubię. Ale już mnie jelito pobolewa więc muszę się zmusić.Deli sliweczki suszone i orzechy laskowe, sa niezastapione. Na jelita dobrze mi robi od czasu do czasu stres latam wtedy do lazienki co chwila, w poniedzialek do ginka takze napewno moje jelita wroca do formy![]()