reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja ogórkową jutro robię albo kalafiorową, a dziś mam kasze gryczaną i kurczaka duszonego i surówkę z białej:-)

od wczoraj 5:szok: pralek już wyprałam i schnie to fatalnie! Po powrocie zawsze pełno ciuchów brudnych! Czy Wy też macie tyle prania?

Ostatnia edycja:
Mniam mniam widze ze apetyciki dopisuja :-)
U mnie tez z tym nie najgorzej,szamalabym na okraglo no i niestety na wadze to widac:wściekła/y:podejrzewam ze juz mam jakies 5kg jak nie lepiej na +:-) ale co tam :-)

Aneczka dziekuje za zaproszenie:tak::-D a czy wspominalam juz ze ten Twoj maz to jakis fenomen-normalnie marzenie :-) mojego Macka to ciezko do kuchni zagonic,ale genralnie narzekac na niego nie moge :-)

Reszcie zycze milego kucharowania, a ja zmykam na wizyte u zebologa. Trzymajcie kciuki bym nie padla na fotelu, bo strasznie sie boje dentystow:baffled:

ja ogórkową jutro robię albo kalafiorową, a dziś mam kasze gryczaną i kurczaka duszonego i surówkę z białej:-)

od wczoraj 5:szok: pralek już wyprałam i schnie to fatalnie! Po powrocie zawsze pełno ciuchów brudnych! Czy Wy też macie tyle prania?
ja miałam w sobote kalafiorową.A prania to dużo nie mam bo tylko swoje i męża piore:tak:

Sempe. U mnie prania też sporo, zwłąszcza po wyjazdach :-D

A ze mnie taki len, ze gotowac to mi się nie chce. Chętnie bym zjadła to o czym mówicie, ale kto to zrobi???? Poza tym, to tez nie przepadam za gotowaniem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U mnie dziś tez ogórkowa i spaghetti z wczoraj :tak:

PIWONIA trzymam kciuki, żeby wizyta przeszła spokojnie i życzę samych dobrych wiadomości :tak:

oj i tak się zaczytałam na forum o witaminach że mi się ziemniaki przypaliły:)
hihihii ale to co obiore nowe:)

ufffffffffff:happy::happy::happy:
sytuacja opanowana:-)ziemniaki uratowane więc jak tylko troche przestygna ide robić te knedelki bo już głódna jestem:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry