reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Jak byłam teraz na wyjeździe to codziennie piłam świeży koktajl truskawkowy!! :tak:Po powrocie ciągle czuje jego smak, zrobiłabym sobie ale nie mam robota!!:wściekła/y:
A tak to siedze objedzona bo na złość męzowi zjadłam 2 bułki a na emke mam winogrono:-D

Ewelina do M jak milosc to jeszcze troche:szok:Ale te cisnienie to troche przy wysokie, lekarz na to nic????????:szok::eek:
Deli ale fajne sobie wstawialas Dziewczynka czy chlopczyki, oto jest pytanie:wściekła/y:
Dziękuje Kasiu :)
Dopadłam dziś mojego i mi zrobił :)
Pytanie zostaje otwarte, a później zostanie jedno lub drugie, ale z imieniem będzie :)

Ewelina no to ciśnienie masz duże.
Ja zawsze 100/70 ewentualnie 110/70 odkąd mi mierzą.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja sie na dzis pozegnam,nie mam dzis glowy do dyskusji,ledwo widze na oczy,bo becze bez przerwy,pa
PS.
Jakby co to nie obrazajcie sie jak nie zajze jutro,nie wiem czy do jutra mi przejdzie ten ly nastroj,pa

Kasiu nic nie powiedział. Pytał czy kawę piłam, to powiedziałam że lurę rozpuszczalną zgodnie z prawdą. W niedzielę miałam 100 na 56, więc nie panikuje. Pewnie to przez tą wizytę tak ciśnienie mi skoczyło:confused:
Deli suwak boski. A jak się rzuca w oczy!

Hej dziewczyny,
mam nadzieję, że u was wszystko ok,
u mnie nie najlepiej, wyżynają mi się 2 dolne ósemki, wszystko mi spuchło łącznie z gardłem, nie mogę nic przełknąć
i ten nieziemski ból, głowa uszy zęby, dosłownie wszystko

byłam u dentysty i dostałam tylko płyn do płukania ust
mam nadzieję, że mi przejdzie,
czuję, że jakby mi ktoś na żywca naciął dziąsła to bym się zgodziła

pozdrawiam Was
wpadnę jak będę w stanie myśleć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry