Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas pisze ze 3d miedzy 20 a 22 tygodniem i tak musze czekac za zwrotem ze skarbowki bo troche to kosztuje, ale musze go zrobic dla dobra dzidzi, chce byc pewna ze wszystko w porzadku no i oczywiscie chce poznac plec, a filmik jesli tylko bedzie mozna to jak najbardziejJa już się nie mogę doczekać 3D ale to dopiero w 22 tyg. Więc troszkę poczekam.
A będziesz Kasiu chciała też filmik?
EMY współczuję, ósemka zaczęła mi rosnąc we wrześniu nie mogłam mówić i ból straszny, a ty biedulko aż dwie.Hej dziewczyny,
mam nadzieję, że u was wszystko ok,
u mnie nie najlepiej, wyżynają mi się 2 dolne ósemki, wszystko mi spuchło łącznie z gardłem, nie mogę nic przełknąć
i ten nieziemski ból, głowa uszy zęby, dosłownie wszystko
byłam u dentysty i dostałam tylko płyn do płukania ust
mam nadzieję, że mi przejdzie,
czuję, że jakby mi ktoś na żywca naciął dziąsła to bym się zgodziła
pozdrawiam Was
wpadnę jak będę w stanie myśleć
Ja właśnie teraz na 14tyg nie brałam filmiku, ale obiecałam sobie że 22 weznę, bo z tego co mówiła lekarka rysu dzidzi są bardzo ładne jużU nas pisze ze 3d miedzy 20 a 22 tygodniem i tak musze czekac za zwrotem ze skarbowki bo troche to kosztuje, ale musze go zrobic dla dobra dzidzi, chce byc pewna ze wszystko w porzadku no i oczywiscie chce poznac plec, a filmik jesli tylko bedzie mozna to jak najbardziej
Ja tez bede musiala jakies 25km przejechac bo u nas nie maoj ja też bym chciała 3d, ale nie wiem czy mi się uda bo w moim miasteczku nie robią, musiałabym dość daleko jechać, najlepiej autem z mężem, a u niego kiepsko z urlopem więc zobaczymy jak to będzie
Ale mysle ze warto

Proszę bardzodeli podkradnę ci ten neonik![]()
Kasiu warto. Nie będziesz żałować.Ja tez bede musiala jakies 25km przejechac bo u nas nie maAle mysle ze warto
ja jak do tej pory mam dwie i pół i boje sie że niedługo zacznie wychodzić mi czwarta :-(