reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
mąż właśnie wrócił z targu, kupił tony truskawek babanów i jabłek, tak mi się chce jablek ale nie mogę ich pogryźć
na targu wszystko jest 3 razy tańsze niż w sklepach, kilo pomidorów kosztuje 20 groszy na nasze, dobrze że chociaż nie musimy odmawiać sobie witaminek

aaaaa, nie mówiłam wam, wczoraj u nas padał deszcz :)
zadko para, przeważnie raz w roku,nawet nie mamy studzienek kanalizacyjnych
bardzo się ucieszyłam, po deszczu powietrze ładnie pachnie

Miranda, ja też miałam poważne problemy z zaufaniem dla tutejszych lekarzy, nawet fryzjera
ale strach ma wielkie oczy, okazuje się że leczy się tu o wiele łatwiej, i myślę, że wszędzie można znaleźć fachowych lekarzy
trzeba tylko przełamać strach
widzisz aga_irlandia chwali sobie służbę zdrowia na wyspach, to na pewno nie jest wcale źle

reklama
Emy, może w Irlandii jest lepiej, ale tu na wszysko zapisują paracetamol, a koledze po poważnym skręceniu kostki kazali chodzić w bandażu elastycznym, jak pojechał do Polski po pól roku to lekaż złapał się za głowę, a to jeden z lepszych szpitali. Ja już się na ich "służbie" zawiodłam, bo to z ich wimy umarło nam dziecko:wściekła/y:

ocho, mąż wrócił z meczu piłki nożnej, podobno strzelił kilka bramek, a teraz słyszę że ćwiczy z ciężarkami, ale się z niego sportowieć zrobił (-:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wieczorowa pora dziewczyny:tak:
Emy, wspolczuje bardzo z tymi osemkami, sama osobiscie mam 4, wyzynanie to byl horror, pamietam ze szalwia pukalam w czasie wyzynania sie
no ale mialy gdzie rosnac bo ja mialm wszytkie 6tki usuniete do aparatu ortodetycznego...
Piwonia, ciesze sie ze to okazaly sie tylko! jelita, tez bol mialam w prawym boku ale na dole, ale mi przeszlo jak zaparcia sie uspokoily

pa Miranda, a nalesniki robisz dzis?

Bo ja juz mialam ze swiezymi truskawkami:-)
No i teraz sie wybieram na basen

nie nie robię, kiedyś zrobiłam bo mój mąż uwielbia, a potem zjadł pół a reszta do śmieci poszła a ja nie lubie. No może jutro w ramach postu, dobra juz na prawdę zmykam...

deli super masz ten neon:tak:
i chce pocieszyc wszystkie dziewczyny co mdlosci maja, ze u mnei minelo w polowie 15 tygodnia, a tak jak ty Kasiu mialam, rano wymioty a potem mdlosci wiec trzymam kciuki
tylko zebyscie nie popelnily takiego bledu jak ja, ze jak juz moglam jesc to az sie zaprac nabawialm z lakomstwa:tak:
przynajmniej kilo mi sie udalo nadrobic i juz moja waga jest prawidlowa, cale 50 kilo:-)

no prosze neony sie mnoza, sliczny ten twoj rozowy Aneczka;-)

no dobra, ide na ten basen bo mi zamkna:-)
narazie wszystkim

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry