Emy
Fanka BB :)
mąż właśnie wrócił z targu, kupił tony truskawek babanów i jabłek, tak mi się chce jablek ale nie mogę ich pogryźć
na targu wszystko jest 3 razy tańsze niż w sklepach, kilo pomidorów kosztuje 20 groszy na nasze, dobrze że chociaż nie musimy odmawiać sobie witaminek
aaaaa, nie mówiłam wam, wczoraj u nas padał deszcz
zadko para, przeważnie raz w roku,nawet nie mamy studzienek kanalizacyjnych
bardzo się ucieszyłam, po deszczu powietrze ładnie pachnie
Miranda, ja też miałam poważne problemy z zaufaniem dla tutejszych lekarzy, nawet fryzjera
ale strach ma wielkie oczy, okazuje się że leczy się tu o wiele łatwiej, i myślę, że wszędzie można znaleźć fachowych lekarzy
trzeba tylko przełamać strach
widzisz aga_irlandia chwali sobie służbę zdrowia na wyspach, to na pewno nie jest wcale źle
na targu wszystko jest 3 razy tańsze niż w sklepach, kilo pomidorów kosztuje 20 groszy na nasze, dobrze że chociaż nie musimy odmawiać sobie witaminek
aaaaa, nie mówiłam wam, wczoraj u nas padał deszcz
zadko para, przeważnie raz w roku,nawet nie mamy studzienek kanalizacyjnych
bardzo się ucieszyłam, po deszczu powietrze ładnie pachnie
Miranda, ja też miałam poważne problemy z zaufaniem dla tutejszych lekarzy, nawet fryzjera
ale strach ma wielkie oczy, okazuje się że leczy się tu o wiele łatwiej, i myślę, że wszędzie można znaleźć fachowych lekarzy
trzeba tylko przełamać strach
widzisz aga_irlandia chwali sobie służbę zdrowia na wyspach, to na pewno nie jest wcale źle

:-)