reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam sie porannie w srode!:-)
Dzis mam troche lepszy nastruj,zobaczymy jak to bedzie dalej,czy mnie jakis klijent w pracy nie zezli...:baffled:
Wyasnie palaszuje sniadanko w pracy-wedzona makreke...mniam...

Poczytam zaleglosci wczorajsze,bo nie mialam do tego glowy wczoraj...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam i ja z rana:-)
Dziewczyny jak sie uadały ostatki? Wczoraj chyba pobiłam swój własny rekord w jedzeniu faworków hihi :-D
Skąd czerpiecie tyle siły aby do 23 przed kompem siedzieć? Ja o 21 juz padam i nie ma mocnych zasypiam na siedząco :tak:

cześć dziewczyny :-D
nie było mnie 1 dzień (egzamin i wizyta u gina), a tu takie zaległości :szok:
egzamin jak zwykle do tyłu-powoli tracę cierpliwość :crazy::crazy::crazy:, ale może w końcu się uda...
przynajmniej wizyta u gina poprawiła mi humor :tak: usg nie było niestety (właściwie to tylko na chwilkę podglądnęliśmy, żeby zobaczyć w którym miejscu leży) i słuchaliśmy bicie serduszka :-D super uczucia...
na następnej wizycie postaramy sie podejrzeć kto mieszka w moim brzuchu, może się ładnie ułoży, to się dowiemy czy chłopak czy dziewczyna, jak nie to dopiero za 2 wizyty będzie wiadomo albo i później :tak:
rozpisałam się, ale po krótce to tyle, uciekam czytać zaległości, miłego dnia życzę :-)

Witam również z rana. Cieszę się słodkim lenistwem na zwolnieniu, ale niestety dzisiaj wstałam przed 8:00 jak na złość nie mogłam spać :-(

Zrobiłam wczoraj rafaello, ale chyba przesadziałam z ajerkoniakiem, smak mi się pozmieniał w ciąży bo wogóle alkoholu nie piję :tak: Rodzince w każdym razie smakowało:blink:

Zabieram się za czytanie zległości.

Ja wlasnie nadrobilam zaleglosci w czytaniu,zajejo mi to godzine,ale ciesze sie ze u was wszystko w porzadku...:-)
Piwonia dobrze ze u ciebie to tylko jelita,bedzie dobrze...
Kasia ,mam nadzieje ze mdlosci wreszcie przejda,a wtedy troche odetchniesz...
Pozdrawiam wszystkie mamuski,ide teraz troszke popracowac,wkoncu,ale nie chce mi sie bardzoooo.......
Dzis chyba juz nie dam rady zajzec do was,wiec do jutra kobitki,pa i milego dnia zycze....:-)

Witam laseczki z brzuszkami:)
Ledwo oczy otworzyłam a tu za oknem śnieg znowu pada. Dla mnie to znak, że dziś będzie smętny dzień. No chyba że w taką pogodę odwiedzi mnie koleżanka z dwiema córeczkami :confused:
Joan skąd ja to znam? Jestem na L4 od połowy stycznia, ale zrywałam się na przed 7 rano jak do pracy. Na szczęście to przechodzi...Teraz śpie do 8;-)

dzieńdobry,
Piwonia, to kamien z serca jak z dzieckiem wszystko dobrze. Oprocz buraczków to polecam słonecznik suszony i suszone brzoskwinie i morele, mają dużo żelaza, więej niz szpinak.
Dzieńdobry Mika, ja jak zwykle płatki razowe z jogurtem, czasem jem z mlekiem, chlebek biore do pracy. Wlaśnie idę szykować kanapki

reklama
ja wcinam kanapki z bialym serkiem... dzis post, choć za wedlinami ja i tak nie przepadam :tak:

a mam pytanko do mam które juz odczuwaja ruchy, w jakich porach dzidzia jest najaktywniejsza, moze w jakiej pozycji??
czekam i czekam narazie nicccccc:wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry