reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej wszystkim :-)
ja tez totalnie zapomnialam, ze dzis post mamy :baffled:
nawet ludzi wracajacych z kosciola podczas rannego spacerku z psiakiem nie skojarzylam z tym faktem hihi :-D
no ale sniadanko bylo raczej postne- pyszna drozdzowka z ciacha francuskiego z twarozkiem plus kakao mniam ;-)

Wczoraj wieczorem po raz 1wszy naprawde wyraznie poczulam rozpychajace sie Mlode!!! / bo wczesniej to takie delikatniusie pukanie bylo/:happy::happy2::cool2:
kurcze, az sie wzruszylam... :sorry:

no to poki co udanego dnia wszytskim zycze ;-)

Ostatnia edycja:
cześc wszystkim:-)
witam sie z rana i uciekam się ogarnac:-D

jak pisałam juz wcześniej kobiet w ciązy post nie obowiazuje ale mysle ze raz na jakis czas mozna odmówić sobie mieska:tak:
problem tylko mam z obiadem:-(

No ja też pójdę z piżamy wyskoczyć, bo ile można w końcu tak się obijać. Ogarnę chałupę a jak się zmęczę to zajrzę w ramach odpoczynku do was.
Miłego poranka życzę....:tak:

reklama
ja od poczatku ciazy moze z 3 razy dalam sie wkrecic w jakies miesiwo na obiad :baffled:
tak, jak wczesniej non stop jaki nie kurczak to pieczen, ect. to teraz nie bardzo moge nawet wachac... a od drobiu to juz w ogole mnie cofa, i cos mi sie zdaje, ze nie tkne udek czy chocby kurzych cyckow do samego sierpnia bleee.... :oo::baffled::oo:

Ale dla mojego szanownego malzonka obiad bezmiesny to tak max 1raz w tyg moze byc... no masakra jakas, bo KTOS :dry: to musi zrobic, a juz od samego patrzenia mam zoladek wywrocony :baffled:
No wiec generalnie kombinacje alpejskei w kuchni w moim wykonaniu bywaja naprawde komiczne :-D

Dzis np mam ogorkowa z wczoraj, ale trzeba cos jeszcze wymyslic... moze puree+ jajo sadzone+ kefir + salatka z pomidorow?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry