reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dobra idę pozmywać i poodkurzać bo nie mam nerwów na te Błedy.
Ps. Piore pierwsze zakupione ciuszki dla maleństwa. Prawie same różowe. Z lumka. W większości na rozmiar 0-3 m-ce. No i kupione "dla chrześnicy". Bo sama jeszcze nie chcę zapeszać. Jak wyschną i je poprasuje to wam pokarzę.;-)

Serek specjalnie twardy kupiłam do tarcia dobry i mleczko jest. Nawet śmietanę posiadam (u mnie to rzadkość).:laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
deli ,aneczka super banerki:)

ide zrobić sobie kawe bo mnie dzisiaj strasznie głowa boli !!!
w nocy to myślałąm że zwariuje robiłam sobie akupresure i mudry ale nic nie dało więc o 4 zjadłam 2 apapy ale nic nie pomaga:(

Dzień dobry wszytkim.
Znowu troszke mnie nie było a tu tyle do czytania :szok:
U mnie znowu szaro za oknem a juz tak ladnie bylo :-(

Aneczka przepraszam bo niedoczytałam a strasznie ciekawa jestem...
Czy to jednak będzie upragniona dziewczynka?
Jak tak to serdecznie gratuluje buziaki...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aniaso to jeszcze w sferze marzeń niestety:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
BB mnie wywala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wklejam ogłoszenie które T znalazł na śmiesznej stronce darmobranie:
uśmiałam się:-D
Opis przedmiotu:

Czarny kot(l.3) ,lubi siusiać po wszystkim,średnio raz w tygodniu zwymiotuje whiskasa na dywan..,ponadto interesuje go jedzenie (lubi parówki);miejsce zamieszkania i aktualny właściciel prawdopodobnie nie wpływają na jego samopoczucie, kot jest nieco oszołomiony lubi patrzyć się w ścianę i ma inne dziwne zainteresowania;myszy nie przynosi.oddam w mocne dłonie ;) a i kot jest wykastrowany, profilaktycznie by zapobiec rozrostu populacji tego typu spranych zwierzaków.. miłego licytowania...kto da mniej ? ;)

Cześć Dziewczyny;-)
Umieram.....boli mnie gardło, plecy i z nosa mi cieknie. Nafaszerowałam się już syropem z cebuli, mlekiem z czosnkiem i herbata z malinami i cytryna i nic nie pomaga !!!1:wściekła/y:Biorę do tego septolete na gardło i nic.... Dziewczyny pomóżcie:sorry2:

marcia przykro mi że cię tak wzięło:no:
widze że już wszystko co możliwe wyprubowałaś
hmmm może herbatka z miodem i cytryną:) ci pomoze
a najlepiej jak to wyleżysz

Ha ha ha :-D Kot na medal :-D

Ja jak mam zły humor to czytam strony typu bash. Nie dla dzieci zdecydowanie.
Polecam na długie wieczory;-)

Ostatnia edycja:
Witam się dziś...
Zaczęłam dzień od urzędu i mam dość... Jedna rzecz do załatwienia, a do 4 okienek trzeba było podejść... No i oczywiście wszędzie kolejki...

Kotek przeuroczy...

reklama
Marcia26 nic innego jak dużo leżeć i spać i pić ci zostało. Takiego wirusa to inaczej nie załatwisz.
Witaj Deli! Ja jak mam iść do urzędu to wysypki dostaje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry