reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam i ja dzis dość póxno,bo rano byłam ze starsza u okulisty,potem od razu do szkoly,zakupy,odebrać młodszą od rodziców i dopiero dotarlam do domku,a jeszcze musiałam zaleglosci poczytac

jeszcze wczoraj na wizycie pytałam o ruchy dziecka i powiedziala,że tak do 2 tygodni mam sie ich spodziewac dopiero,wiec czekam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć kobietki!
Aneczka cieszę się że Julka zdrowa.
Troszkę zazdroszczę tym, co znają już płeć! I tym co czują kopniaczki!
U mnie narazie cisza! Znajoma ma lekarza, który w obu jej ciążach zidentyfikował chłopaków w 14 tygodniu. Już od niedzieli sie powstrzymuję, żeby nie zadzwonić i wypytac o szczegóły.

A z drugiej strony, to czemu mam sie powstrzymywać....:dry:

mnie tez sie psuje,ale pisze o tym
Przepraszamy za kłopoty techniczne koło południa. Musieliśmy uruchomić skrypt tworzący backup bazy ze względów bezpieczeństwa. Normalnie odbywa się to w nocy... Już będzie działać dobrze

Cześć Dziewczyny;-)
Umieram.....boli mnie gardło, plecy i z nosa mi cieknie. Nafaszerowałam się już syropem z cebuli, mlekiem z czosnkiem i herbata z malinami i cytryna i nic nie pomaga !!!1:wściekła/y:Biorę do tego septolete na gardło i nic.... Dziewczyny pomóżcie:sorry2:
domowymi sposobami można zapobiegać "rozrastaniu " się choróbska w organizmie ale jak jest jeszcze w stadium niezaawansowanym, albo jak choroba lekko już nam przechodzi,proponuje lekarza pierwszego kontaktu,nigdy nie wiadomo co to za wirus i czy nie szkodzi dzidziuni!:confused:

no am nadzieję że już będzie ok:) i poklikamy troche:)

marcia może faktycznie lepiej jak się do lekarza wybierzesz bo ja jak w styczniu z kaszlem się męczyłam to pani D:tak: powiedziała że antybiotyki mniej zaszkodzą dziecku niż taka przedłużająca sie choroba

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry