Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam się dziś...
Zaczęłam dzień od urzędu i mam dość... Jedna rzecz do załatwienia, a do 4 okienek trzeba było podejść... No i oczywiście wszędzie kolejki...
Kotek przeuroczy...
czas do godziny 15ej stojąc w kolejkach i w dupie mnie mieli że jestem w ciąży,jeden nawet bardzo uprzejmy
pan powiedział ze jak jestem w ciąży to wcale nie muszę tu byc i że ciąża nie jest powodem do nie stania w kolejce!!!

hehe to moje pierwsze jakie dostałam:-)miło

No niestety i tacy się trafiają.hej Delija wczoraj wstałam o siódmej żeby o ósmej wyjechać do urzędu zwanego prefekturą i muszę z przykrościa stwierdzić ze dziś w nocy przez to nie spałam,wrrrrrrrrrr,,,tak mnie nogi bolały,spędziłam na owej prefekturze "miło"
czas do godziny 15ej stojąc w kolejkach i w dupie mnie mieli że jestem w ciąży,jeden nawet bardzo uprzejmy
pan powiedział ze jak jestem w ciąży to wcale nie muszę tu byc i że ciąża nie jest powodem do nie stania w kolejce!!!
![]()
A ja myślałam, że to tylko u nas.dobrze że chociaż wczoraj załatwiłam co chciałam bo inaczej chyba by urzędniczki fruwały po ścianach taka byłam zła za te kolejki na 200osób!!!co za zacofanie?wrrrr
O odsyłaniu mi nie mów.oj deli kolejki to chyba wszędzie są i takie odsyłanie z okienka do okienka![]()