reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cześć wszystkim ;-) ja znowu mam opóźnienie bo wczoraj net świrował, a ja byłam na poszukiwaniu butów do ślubu kjtrócyh nie znalazłam więc zła wróciłam i grr

Dziś u mnie zima tragiczna, ja chcę już wiosnę ;(

Dziewczyny życze Wam miłego dnia ja uciekam bo dziś mam bardzo dużo na głowie a po południu wychodze w końcu z domu do koleżanki-bo zdziczeje na tej wiosce!!!!:baffled:
PAPA

Witam się z rana ja dopiero o 9:30 wstałam:zawstydzona/y:
Wczoraj ze znanych względów tylko się z T powygłupialiśmy ale tak wesoło było że Julcia się obudziła i dostałam 3 mocne kopniaczki i w ogóle szczęśliwa poszłam spać i z rana dobry humor mam:-)
ja jem dziś prawdopodobnie też kurczaka na obiad, szczególnie że Arek uwielbia :-)
Malinka fajny avatar ale tamten mi się bardziej podobał:wściekła/y::-)
Efe T zrobił ostatnio lasagne nietypowe bo z plastrami mięska ,nie mielone :dry: fajne wyszło jak coś to dam przepis ;-)

Super Aneczko że cię mała Julia już kopie:-D Ja chyba z miesiąc sobie poczekam na te kopniaki, bo mamy w terminach prawie miesiąc różnicy. Wczoraj usg wskazało dzień później bo 27.08.09. Ale się nie martwie.
Czekam na przepis z lasagne bo już mięsko kupiłam, pomidory mam w puszce, paprykę jedną makaron. No tylko lasagne robić. I smaka mam niesamowitego...ach postu dziś nie będzie. A już chciałam po raz pierwszy w życiu pierogi ruskie zrobić.
No coś mnie z tym postem BB nie chce wpuścić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry