reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ale przecież na chirurgicznym zawsze chcą zdjęcie. Bynajmniej u mnie.
Nie chce straszyć, ale u mnie był straszny problem z korzeniem. Nie życzę nikomu takiego usuwania. Wyszłam cała mokra i usuwanie trwało 2h.
Fakt nie było widać na zdjęciu, że będzie aż tak źle, ale na pewno jak jesteś w ciąży to pooglądają z każdej strony zanim zaczną.
no teraz to dałaś mi do myślenia:-( a ja byłam już o to w sumie spokojna

reklama
w takim razie czekam na listę kontaktów i do zobaczonka na naszej-klasie :tak::-D
1 problem będzie-nie znam wszystkich miejsc zamieszkania, żeby was znaleźć, ale może się uda, jak coś to będę pytać o ile ktoś będzie zainteresowany :rofl2:

spadam do szkoły po starszą,potem obiadek i może mały odpoczynek bo dzis sie deczko nagoniłam

w takim razie czekam na listę kontaktów i do zobaczonka na naszej-klasie :tak::-D
1 problem będzie-nie znam wszystkich miejsc zamieszkania, żeby was znaleźć, ale może się uda, jak coś to będę pytać o ile ktoś będzie zainteresowany :rofl2:
damy jakoś rade,nwet bez miast
chyba,że szybko podacie je mi na PM do dopiszemy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no teraz to dałaś mi do myślenia:-( a ja byłam już o to w sumie spokojna
Naprawdę nie chciałam cię wystraszyć. Ale sama przechodziłam przez to w listopadzie i było to straszne. Nie życzę takiego przeżycia nikomu. A później przez 2 tygodnie bolała mnie cała szczęka. Nic nie mogłam jeść to było straszne. A że to była 5 to szwy drażniły język i dodatkowo mi puchł :(((((.
Najlepiej jest podobno z 8 nie ma 99% przypadkach problemów. Ale z resztą jest różnie. Porozmawiaj jeszcze z lekarzem i przemyśl czy nie lepiej będzie zrobić to po porodzie. No chyba, że z 7 masz naprawdę kiepsko.

Moje malenstwo w brzuchy ma czkawke:wściekła/y::wściekła/y:Juz sie obzera od malego:wściekła/y:Mateusz tez tak w brzuchy czkawke mial i tak mu zostalo, szykuje sie nastepny czkawkowiec

reklama
no ja mam już resztki tych 7 i nie chciałam żeby mi się zrobiły zapalenia bo wtedy to już w ogóle byłabym pogrzebana, ale skoro piszesz że mogą być takie problemy to może rzeczywiście zapytam czy nie lepiej zaczekać do czasu rozwiązania

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry