reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witajcie, coś od rana głowa mnie boli więc tylko co jakiś czas Was podczytuję i wracam do obowiązków PRASOWANIE!!!!:wściekła/y:

Zęby mam wyleczone przed ciążą wszystkie porobiłam bo z doświadczenia wiem że zawsze mi się coś po porodzie psuje!!

Mika gratuluje:-)
PS na nk też częstym bywalcem jestem hihi

no ja mam już resztki tych 7 i nie chciałam żeby mi się zrobiły zapalenia bo wtedy to już w ogóle byłabym pogrzebana, ale skoro piszesz że mogą być takie problemy to może rzeczywiście zapytam czy nie lepiej zaczekać do czasu rozwiązania
Wiesz może u ciebie może małe prawdopodobieństwo, że będzie źle.
Ale jeśli dentysta wysyła do chirurga, bo nie chce się tego podjąć to dla mnie już jest czerwone światełko. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Ale wolę napisać to co mi było. Wtedy się pomyśli dwa razy i lekarz też pomyśli zanim pójdzie na całość. Tym bardziej jak mu trochę potrujesz i pozadajesz mnóstwo pytań.
Zapalenia ci nie życzę.

no ja też pewno niedługo się zmyję bo obiadek dopiero przygotuję bo m wraca dziś znów późno, mamuśki nie ma , sama jestem, no a potem do kościółka. może wieczorem zajrze jak dam rady
chociaż z wami to tak trudno się rozstać :(

Wiesz może u ciebie może małe prawdopodobieństwo, że będzie źle.
Ale jeśli dentysta wysyła do chirurga, bo nie chce się tego podjąć to dla mnie już jest czerwone światełko. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Ale wolę napisać to co mi było. Wtedy się pomyśli dwa razy i lekarz też pomyśli zanim pójdzie na całość. Tym bardziej jak mu trochę potrujesz i pozadajesz mnóstwo pytań.
Zapalenia ci nie życzę.
z tego co mi mówiła to nie chce ona usunąć bo musiałaby zrobić zdjęcie żeby stwierdzić czy nie został jakiś kawałek w środku, a jeśli to zrobi chirurg to raczej możliwości pozostawienia resztki nie będzie, ale po to człowiek ma głos żeby mówić i przede wszystkim zadawać pytania więc musze taką serie zadać żeby mieć pewność że nic nie grozi;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wampirka śliczniutkie zdjęcie:)

wampirka przepraszam że się powtarzam ale jestem ciekawa czy te terminy na suwaczkach masz rzeczywiste czy net coś miesza, bo ja też mam dość dużą rozbierzność terminów i już nie wiem kogo słuchać w związku z nimi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry