izabela...
Fanka BB :)
poszperam na naszej-klasie i może kogoś znajdę 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wiesz może u ciebie może małe prawdopodobieństwo, że będzie źle.no ja mam już resztki tych 7 i nie chciałam żeby mi się zrobiły zapalenia bo wtedy to już w ogóle byłabym pogrzebana, ale skoro piszesz że mogą być takie problemy to może rzeczywiście zapytam czy nie lepiej zaczekać do czasu rozwiązania
z tego co mi mówiła to nie chce ona usunąć bo musiałaby zrobić zdjęcie żeby stwierdzić czy nie został jakiś kawałek w środku, a jeśli to zrobi chirurg to raczej możliwości pozostawienia resztki nie będzie, ale po to człowiek ma głos żeby mówić i przede wszystkim zadawać pytania więc musze taką serie zadać żeby mieć pewność że nic nie grozi;-)Wiesz może u ciebie może małe prawdopodobieństwo, że będzie źle.
Ale jeśli dentysta wysyła do chirurga, bo nie chce się tego podjąć to dla mnie już jest czerwone światełko. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Ale wolę napisać to co mi było. Wtedy się pomyśli dwa razy i lekarz też pomyśli zanim pójdzie na całość. Tym bardziej jak mu trochę potrujesz i pozadajesz mnóstwo pytań.
Zapalenia ci nie życzę.

dzięki za zaproszenie aneta;-)no i ja też na NK siedze:-)