Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciekawe czy urodzimy obie 11.08 czy coś się przyśpieszy lub opóźni. Ja też ostatni @ 4.11.DELI termin mam na 11.08 a ostatnia miesiączkę miałam 4.11... nie wiem skąd ta rozbieżność![]()
Tak postaramy się zrobić ci wspaniały prezent.Następna co mi niespodziankę na urodziny szykuje))
Ilez mozna ??
ja na szczescie rzadko snie, albo nie snie w ogole, no chyba ze jestem ta szczesciara ze nawet jak mi sie cos przysni to od razu po przebudzeniu zapominam...

strasznie sie ciesze, bo bol byl juz naprawde nie do wytrzymania... 
ja też jeszcze nie czuje ruchow i lekarka mnie pocieszyła,że jeszcze do dwoch tygodni może nic nie byc wiec czekam i czekam i doczekać sie nie mogęHej Dziewuszki :-)
Oj strasznie Wam wspolczuje tych boli glowy-wszystkim bez wyjatku, ale Tobie Piwonia szczegolnie, bo Ty biedaczko naprawde meczysz sie dzien w dzienIlez mozna ??
Aneczka sen rzeczywiscie koszmarnyja na szczescie rzadko snie, albo nie snie w ogole, no chyba ze jestem ta szczesciara ze nawet jak mi sie cos przysni to od razu po przebudzeniu zapominam...
mju tak swoja droga Ty tez snilas dziwnie
Nie chce zapeszac, ale wizyta u dentysty chyba pomoglastrasznie sie ciesze, bo bol byl juz naprawde nie do wytrzymania...
mika gratuluje poczucia ruchow! ja nadal czekam i nic-wychodzi na to ze chyba zostalam sama :-(
Czasem mam wrazenie ze cos tam delikatnie sie przelewa-ale to chyba nie to, czekam w kazdym razie na inne doznania...Juz sie zaczynam stresowac, ale mam nadzieje ze lada dzien poczuje...
Ok kochane zmykam, pojawie sie pozniej.
Pozdrowki
jak to echa serduszka nie słychać,ja słucham na kazdej wizycie wiec jak to możliwe,że u ciebie nie słychać wogole??Witam
jak tam sie dzisiaj czujecie??
Ostatnio nie miałam czasu aby tu z wami byc...
byłam wczoraj u gin ale tylko na wizycie wszystko dobrze doktor powiedział ze jakies duze te dziecko na 17 tygodni ale jeszcze małe bo echa serduszka nie słychac. i martwi mnie to bo zastanawiam sie czy wszystko jest z maleństwem dobrze:-(
a usg mam dopiero jutro