reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Enka nom lwiątko jestem:) Ale dzidzia panna chyba będzie. I już 2 mi tu szykują dziń pełen wyczekiwania na dobre wiadomości!

Jagna może nie było słychać bo się maleństwo przekręciło a jakby było na usg to widać i słychać.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie wiem przyłożył mi takie cos do brzucha i nic nie było słyszac zadnego bicia serca. a na usg to widac jak bije to zawsze widziałam ale utro sie wszystko okarze

ja mam własnie takie cos przykładane przez co slychać
wiec oby u ciebie wszystko dobrze sie okazalo,bo co najmniej dziwne to troszke chyba,że sie lekarzowi to cos popsuło i dlatego nie było słychać,ja bym to koniecznie sprawdziła,bo w 17 tyg to juz dobrze słychać jak bije serduszko

nie wiem przyłożył mi takie cos do brzucha i nic nie było słyszac zadnego bicia serca. a na usg to widac jak bije to zawsze widziałam ale utro sie wszystko okarze
Na pewno nie umiał znaleźć u mnie tydzień temu też gin szukała długo. Aż się martwić zaczęłam, bo najpierw szukała, a później dopiero USG miałam.

jak jest brzuch bardzo zgnieciony to gorzej sie szuka,ale nawet po chwili powinno byc słychać,nie ma znaczenia jak dziecko jest obrucone bo to odbija nawet wtedy

u mnie na szczęście aby ruchy wyczuć wystarczy odpowiednio się ułożyć i ręką lekko przycisną i mam kopniaczki:-):-):-) tylko co dziwne piwonia że są one tylko i wyłącznie z lewej strony nigdy tak nie miałam:confused::confused::confused:

reklama
hej dziewczyny:-)

ja od jakiegos czasu jak mam wstać z rana,umyc sie i poscielic łóżko to wydaje mi sie jakbym to robiła za kare:zawstydzona/y: normalnie nie mam siły na nic.... kiedys sprzatanie domu zajmowało mi ok. 2 godz. teraz sprzatam cały dzień z przerwami i to nie dokońca jest wszystko posprzatane....strasznie sie meczę:-( a może to zwykłe lenistwo mnie dopadło:confused:

no i ciesze sie tylko ze nie muszę takich męk przechodzic jak wy z bólami głowy:sorry2:

dzisiaj idziemy z Bartusiem na dłuzszy spacerek...dotlenie sie troche, chociaz pogoda nie sprzyja spacerkom:wściekła/y::crazy:

miłego dnia sierpnióweczki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry