reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
JAGNA jak byłam na wizycie w pon to mi Gin z pięc minut serduszka szukała - bo najpierw przykładała tą aparaturę po lewej stronie a mój dzidek prysnął na prawą ;-) Ale co się nastresowałam to moje - az cała sztywna byłam od tego nasłuchiwania...

DELI to bedziemy wrazie co się mentalnie wspierać 11! Mam nadzieje, że nic się nie opuźni bo ja bym chciała małe lwiątko - bo to zaradni i zdecydowani ludzie są (EFE tu Ci cukrzę ;-)) a ja jestem odwrotnościa tych cech bo jestem ryba - chciałabym aby moje dziecko mialo łatwiej - a to tak życzeniowo bo wiadomo, ze to tylko znak zodiaku :-D

JAGNA jak byłam na wizycie w pon to mi Gin z pięc minut serduszka szukała - bo najpierw przykładała tą aparaturę po lewej stronie a mój dzidek prysnął na prawą ;-) Ale co się nastresowałam to moje - az cała sztywna byłam od tego nasłuchiwania...

DELI to bedziemy wrazie co się mentalnie wspierać 11! Mam nadzieje, że nic się nie opuźni bo ja bym chciała małe lwiątko - bo to zaradni i zdecydowani ludzie są (EFE tu Ci cukrzę ;-)) a ja jestem odwrotnościa tych cech bo jestem ryba - chciałabym aby moje dziecko mialo łatwiej - a to tak życzeniowo bo wiadomo, ze to tylko znak zodiaku :-D
Mju dzięki za cukrzenie:-D Ale moje kochanie to rybka i z lwem podobno nie może się dogadać a my od 10 lat zgodni. ;-) Może na zasadzie przyciągania się przeciwieństw hihi

Efe tylko nic nie stłucz:-)
Aneczko postaram się choć niczego nie obiecuje ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

miu rzeczywiscie ryby to nie za dobry znak...sama jestem spod ryb :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale sa i dobre strony mamy talent do przewidywania:tak:

Ja jestem Skorpionem i też chce małe Lwiątko :). Nic się nie może opróżnić.
Efe
przepraszam, ale ja nie chce panny.

reklama
Cześć mamuśki.
Dzisiaj mam dobry humor bo udało mi się trochę dlużej pospać, wstałam po 9:00:tak: Wczoraj byłam w urzędzie skarbowym niestety jechałam autobusem, chlapa byla taka, że nogi miałam całe mokre :-( Dzisiaj znowu pada śnieg. Co stopniej trochę to tyle samo musi napadać :-(
Dziewczyny coraz częściej piszecie o ruchach a ja się nie mogę doczekać :-( Wieczorkiem sobie leże i próbuję coś wyczuć a tu nic. Ktoś kiedyś pisał że jak się ma łożysko na przedniej ścianie to ciężej wyczuć ruchy, ja tam mam pewnie dlatego poczuję kopniaczki po 20 tygodniu :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry