roksana113
mama Bartuni ;)
priorytetem ewelinko bo mi na 12.00 potrzebne:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mju dzięki za cukrzenieJAGNA jak byłam na wizycie w pon to mi Gin z pięc minut serduszka szukała - bo najpierw przykładała tą aparaturę po lewej stronie a mój dzidek prysnął na prawą ;-) Ale co się nastresowałam to moje - az cała sztywna byłam od tego nasłuchiwania...
DELI to bedziemy wrazie co się mentalnie wspierać 11! Mam nadzieje, że nic się nie opuźni bo ja bym chciała małe lwiątko - bo to zaradni i zdecydowani ludzie są (EFE tu Ci cukrzę ;-)) a ja jestem odwrotnościa tych cech bo jestem ryba - chciałabym aby moje dziecko mialo łatwiej - a to tak życzeniowo bo wiadomo, ze to tylko znak zodiaku![]()
Ale moje kochanie to rybka i z lwem podobno nie może się dogadać a my od 10 lat zgodni. ;-) Może na zasadzie przyciągania się przeciwieństw hihiAneczko postaram się choć niczego nie obiecuje ;-)Efe tylko nic nie stłucz:-)
miu rzeczywiscie ryby to nie za dobry znak...sama jestem spod rybJAGNA jak byłam na wizycie w pon to mi Gin z pięc minut serduszka szukała - bo najpierw przykładała tą aparaturę po lewej stronie a mój dzidek prysnął na prawą ;-) Ale co się nastresowałam to moje - az cała sztywna byłam od tego nasłuchiwania...
DELI to bedziemy wrazie co się mentalnie wspierać 11! Mam nadzieje, że nic się nie opuźni bo ja bym chciała małe lwiątko - bo to zaradni i zdecydowani ludzie są (EFE tu Ci cukrzę ;-)) a ja jestem odwrotnościa tych cech bo jestem ryba - chciałabym aby moje dziecko mialo łatwiej - a to tak życzeniowo bo wiadomo, ze to tylko znak zodiaku![]()

Ja jestem Skorpionem i też chce małe LwiątkoJAGNA jak byłam na wizycie w pon to mi Gin z pięc minut serduszka szukała - bo najpierw przykładała tą aparaturę po lewej stronie a mój dzidek prysnął na prawą ;-) Ale co się nastresowałam to moje - az cała sztywna byłam od tego nasłuchiwania...
Wczoraj byłam w urzędzie skarbowym niestety jechałam autobusem, chlapa byla taka, że nogi miałam całe mokre :-( Dzisiaj znowu pada śnieg. Co stopniej trochę to tyle samo musi napadać :-(