reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
wróciłam ze spacerku i chyba mi odbiło,bo wlasnie do domu sama niezły kawalek przytaskałam 5 litrową wode Zuber,a teraz ręce mi sie trzesą ,plecy bolą,mąz mnie powiesi potem,ale nie mogłam sie doprosic
co do znaków ja tez rybka,a mój to strzelec i jak to kiedys znajoma wróżna,ale taka od horoskopów tylko powiedziała,ze my to powinnismy sie pozabijać bo wogole do siebie zodiakalnie nie pasujemy,a my juz ze soba 15 lat jesteśmy i do tego,bez żadnej kłotni

wróciłam ze spacerku i chyba mi odbiło,bo wlasnie do domu sama niezły kawalek przytaskałam 5 litrową wode Zuber,a teraz ręce mi sie trzesą ,plecy bolą,mąz mnie powiesi potem,ale nie mogłam sie doprosic
co do znaków ja tez rybka,a mój to strzelec i jak to kiedys znajoma wróżna,ale taka od horoskopów tylko powiedziała,ze my to powinnismy sie pozabijać bo wogole do siebie zodiakalnie nie pasujemy,a my juz ze soba 15 lat jesteśmy i do tego,bez żadnej kłotni
No ja też bym cię powiesiła za tą wodę. Normalnie niby dorosła kobieta, a mózg chyba 2 latka. Wiesz, że nie wolno to po co to brałaś. Mąż na pewno by ci przywiózł. A bez Zubra do wieczora wytrzymałabyś. Nieładnie. Proszę się położyć i już nic nie robić. Dziękuje.

Witam wszystkie :-)

Piwonia, nie szalej tak i nie noś takich rzeczy ciężkich :wściekła/y: mnie mój zaraz opier...nicza jak coś chce sama przytachać, nie wolno!

Ja zodiakalna WAGA a M. to KOZIOROŻEC :-) i jest nam dobrze :-D

No witam gwiazdeczki!

Ja tak samo jak deli jestem skorpionica, i jest mi z tym bardzo dobrze.

Co do ruchów to i ja jeszcze nie czuje. Na wszystko przyjdzie czas.

Mi dziś znów sie śniła córcia, a dokładnie,że na usg lekaż zobaczył dziewczynkę i aż szlochałam ze szczęścia przez sen!!!!!!!!

reklama
Piwonia ja też na siebie zła jestem. Nie dość, że kawa mi ciśnienie podniosła to jeszcze wzięłam się za zmywanie i brzuch zaczął boleć (tak pulsacyjnie). Chyba się Maleństwo wkurzyło. Wzięłam nospe i leże. powoli przechodzi....
A miałam jeszcze poprasować bo B. mi wczoraj specjalnie do Netto po deskę do prasowania poszedł. A on niecierpi do sklepów chodzić. :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry