reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
no u nas raczej tak,nie narzekam,choc czasem zdazaja sie spiecia ale to chyba wszedzie...My juz 10 lat ze soba jestesmy,a znamy sie 12,no i do rekoczynow jeszcze nie doszlo,hi,hi...

Dobry wieczor brzuchatki :-)
kurcze zanim nadrobie zaleglosci to juz mnie tylek od siedzenia boli:wściekła/y:
Wszystko przeczytalam, ale niestety nie jestem w stanie sie odniesc do wszystkich postow-bo najzwyczajniej jest ich za duzo:szok::-D

My mamy zamieszanie z przygotowaniami przedlsubnymi, dlatego tez rzadko zaggladam, ale ciagle o Was pamietam i mysle cieplutko. Mam ogromna nadzieje ze i Wy o mnie nie zapomnicie:zawstydzona/y::tak:

Dobrej nocki kobitki :-)

Andzia i ja dopiero nadrobiłam zaległości, a tu już spanie mnie wzieło :zawstydzona/y: i pora do łóżka
powoli nie wyrabiam, jakoś mało mi czasu na wszystko... spać tylko bym chciała

dobranoc wszystkim

oj laski, jesteście niesamowite...
może by ktoś załozył wątek ze streszczeniami dnia na "sierpień 2009"? bo ja obawiam się że nie będę w stanie wszystkiego przeczytać jak będziecie pisały po 50 stron :)

co do wychowawczego - radzę podpytać albo poszukać na wątku styczeń 2009 - mają taki fajny temat o prawach mam i dużo dziewczyn tam było zorientowanych

ja jestem strzelec - czy pedantyczny to nie wiem...ale upierdliwy na pewno :) wydaje mi się że cieżkie życie ze strzelcem...a mój mąż byk - uparty ale roztrzepany co mnie dobija, zresztą często miałam dobre relacje z bykami (przyjacielskie przede wszystkim)ale ich roztrzepanie mnie dobija...z pannami to ja raczej nie bardzo, mam nadzieję na lwiątko choć pewnie łatwo nie będzie bo obawiam się że na linii strzelec- lew może być gorąco :)

no ja sie cos zasiedzialam dzisiaj,ale i tak wszystkiego nie nadrobilam,a co bedzie jutro,az sie boje...
Spadam juz do wyrka bo oczka mi sie kleja,i dzidzius sie juz wierci,pewnie mu juz nie wygodnie,a mama tak dzidzie meczy,hi,hi...no to dobrej nocki zycze,do jutra....:-)

reklama
Wiec ja chyba dzis pierwsza:-)Witam rankiem, maly dzis mi pobudke o 4.30 zrobil:szok:Na szczescie po godzince przysnal na pol godzinki. Boze mam nadzieje ze malutka/tki bedzie spac dluzej. Co za niespalek:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry