reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Deli największym prezentem będzie jak urodzisz zdrowego dzidziusia. A dokładny dzięń mało znaczący. Ja i tak się ucieszę jak z prezentu urodzinowego:)

reklama
Ha, wiem cos o tych koldrach kolezanka tez dala sie namowic i niby nie zaluje. Ale wiesz co szkoda by mi bylo takiej kasy na glupie koldry ile rzeczy moznaby za to kupic.
Kolano mnie jakby dzis mniej mnie boli moze przejdzie.
Pogoda u nas znow pod psem, zyc sie odechciewa, poszlabym z malym na spacer a tu wichrzysko i deszcz pada, bleeeee

a moja sie dała namówic:wściekła/y: ale nie narzeka:dry:
Tak ale w internecie taniej chodzą takie pościele i jak bardzo chce to jakoś z tatą zagadam i jej na urodziny weźmiemy wspólnie komplet. Ale nie za taką kwotę:szok:

No koleżanka i jej matka 2 komplet już wzięła i na prawdę poleca, ale mnie tylko odrzuca to, że się poszewek na taką pościel nie zakłada! A pierze raz na 2 lata!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Deli największym prezentem będzie jak urodzisz zdrowego dzidziusia. A dokładny dzięń mało znaczący. Ja i tak się ucieszę jak z prezentu urodzinowego:)
Wiem, że najważniejsze zdrowie dzidziusia. Ale miło, że jeśli urodzi się z inną data też uznasz to za prezencik. Może się spotkamy w maju to poklachamy sobie. Jeszcze tylko miejsce muszę znaleźć :-).

Kasiu bo to jest tak że jak wydasz masę kasy za jakąś rzecz to choćby to był największy szajs to my sobie zawsze wmówimy że to był dobry zakup. To taki mechanizm obronny psychiki naszej. I to jakąś nazwę posiada nawet. Ale już nie pamiętam. Pani psycholog, by wiedziała. A ja mam sklerozę:-D

Idę śniadanko wszamać dziewczynki bo już mnie ssie:-)

Efe to co to za pościel jest?
Z wełny wielbłąda:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Efe moja ciocia kupił taką pościel i mama ma, bo dostała. Nie wiem czy jest z wielbłąda czy z czego innego. Bo są różne rodzaje. Ale ja uwielbiam pod nią spać. Leciutka, a bardzo cieplutka. Chociaż mi by kasy było szkoda. Trochę sobie za nią życzą.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry