Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzieki Deli ci bardzo, wlasnie tak sobie rozcieram i dzis jakby troche lepiej. Jak nie bedzie poprawy to kupie cos i usztywnie sobie bandazem elastycznymKasiu pani gin mówiła jeszcze żebyś masowała sobie kolanko. Też powinno pomóc.

Oj co do mleka to moja gin mi odradzała. Powiedziała, że jeśli lubią to owszem mogę pić, ale nie w dużych ilościach. Bo to nie jest wcale takie zdrowe dla maluszka.Zapomniałam powiedzieć że byłam wczoraj w jorgecenter to takie konsultacje coś jak panie położe które przychodzą do domu miałam wykład o zdrowym odżywianiu że mam pić minimum pół litra mleka dziennie i dowiedziałam się że jestem niskociśneniowcem i od tego mogą być te bóle głowy :-(
Ja tez mam w sierpniu dokladnie 19 a termin na 18 takze moze prezent bedzie ale w postaci maluszkaJa mam urodziny w sieprniu a tak btw to biedny moj M. ja mam urodziny 17 moja mama 19 a dzidzia planowana na 21 nie wiem jak on to zniesie
Zapomniałam powiedzieć że byłam wczoraj w jorgecenter to takie konsultacje coś jak panie położe które przychodzą do domu miałam wykład o zdrowym odżywianiu że mam pić minimum pół litra mleka dziennie i dowiedziałam się że jestem niskociśneniowcem i od tego mogą być te bóle głowy :-(