reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja mam urodziny w sieprniu a tak btw to biedny moj M. ja mam urodziny 17 moja mama 19 a dzidzia planowana na 21 nie wiem jak on to zniesie

Zapomniałam powiedzieć że byłam wczoraj w jorgecenter to takie konsultacje coś jak panie położe które przychodzą do domu miałam wykład o zdrowym odżywianiu że mam pić minimum pół litra mleka dziennie i dowiedziałam się że jestem niskociśneniowcem i od tego mogą być te bóle głowy :-(

Zapomniałam powiedzieć że byłam wczoraj w jorgecenter to takie konsultacje coś jak panie położe które przychodzą do domu miałam wykład o zdrowym odżywianiu że mam pić minimum pół litra mleka dziennie i dowiedziałam się że jestem niskociśneniowcem i od tego mogą być te bóle głowy :-(
Oj co do mleka to moja gin mi odradzała. Powiedziała, że jeśli lubią to owszem mogę pić, ale nie w dużych ilościach. Bo to nie jest wcale takie zdrowe dla maluszka.

Ja mam urodziny w sieprniu a tak btw to biedny moj M. ja mam urodziny 17 moja mama 19 a dzidzia planowana na 21 nie wiem jak on to zniesie

Ja tez mam w sierpniu dokladnie 19 a termin na 18 takze moze prezent bedzie ale w postaci maluszka

No i weź tu człowieku badz mądry i rób co sie powinno jak sami lekarze nie wiedzą....:crazy::crazy::crazy:

A mleko w małej czarnej nie wystarczy ?? heheh

Kasiu no to mamy podobnie i tak czy siak cudowny prezent ja jestem w stanie poczekać na niego kilka dni :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry