reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Niby trzymają temperaturę i ich futerko pracuje podczas snu. Podnosi się jak jest gorąco i opada jak zimno. Tyle zrozumiałam z pokazu.

reklama
witam i ja z rana
co do pościeli też takowa posiadam,ale jedna wada jest taka ,że gro ludzi kupuje a potem żałuje bo ujawniaja sie rożne alergie na tą pościel,bardzo dużo roztocza w tym siedzi i tez są alergie,własnie jak byłam ostatnio u alergologa był mężczyzna,który po takiej pościeli dostał silnej alergii i wysypek na skórze,teraz moze jej używac,ale prac musi częściej i specjalnym środkiem spryskiwać,wiec po co tyle wydawac jak niewiemy jak bedzie zachowywał sie pod nią organizm

Wierze ze dobrze musi sie spac pod taka koldra, bo jakbym wydala taka kase na koldry to by musialo mi sie dobrze spac:wściekła/y:

Hej Piwonia, jak dzis samopoczucie?:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jajka się gotują. Jak nie chorowałam na tokso to muszą by na twardo, prawda?
Ja mam problem z głowy. Mój Misiek niecierpi wszelkich pluszy. Nawet zabawek pluszowych. Albo takich wewnątrz kurtek. Stąd też nazywam go Misiaczek:)

i do tego jeszcze któlewskie łoże z baldachimem i broń boże żadnych ziaren grochu pod materacem bo i kołudra nic nie pomoże :-D:-D:-D

A tak na poważnie to pewnie za taki prezent bym sie nie obraziła:-) ale wydac tyle pieniedzy to dziękuje wole sie przeciągać z mężem starą :tak:

reklama
Ja tej tokso to sie cholernie boje jak na złość kto ostatnio aż mi sie na szyje wiesza bo chce sie tulić więc nawet moje miekkie serce nie pozwala mi jej odsunąć. Na szczescie cale zycie siedzi w domu wiec z drugiej strony nie miała gdzie sie tym zarazic :nerd:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry