reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dzieńdobry Kasiu,
Ja dzisisiaj też wczwśnie, jem śniadanie i jadę oddać krew na badania. Te z dodatkowego szpitala, na tarczycę.Mam nadzieję że wiele się nie zmieniło. Nic mi chormon nie skacze, co jest dobre dla dzidzi.
Twój roczniak to dobry ancymonek, nic nie da mamie spać

reklama
Witam się i jak w ten deszczowy poranek :)
No i pędzę nadrobić zaległości. Miałam wczoraj leżeć a tymczasem do 22:30 na nogach byłam. Ach...przestanę zakładać że będę odpoczywać tylko pracować w domku to w końcu odpocznę:tak:

Witam się z rana
Noc całą przespałam tylko raz siusiu byłam o 5 - szok, zawsze co najmniej 5 razy wstawałam. To chyba dlatego, że wczoraj byłam na USG i jak zawsze po bardzo spokojna jestem. Do tego nie piłam dużo wieczorkiem :-).

Co do waszego wczorajszego tematu o mężczyznach to ja swojego ani nie oddam ani nie wypożyczę. Trafił mi się naprawdę fantastyczny facet. I jak dla mnie jest najlepszy na całej kuli ziemskiej. Wiem, że nie mam za sobą 10 czy 15 lat wspólnego życia, ale czuje, że za taki kawał czasu dalej tak będę myśleć i czuć :-).

Zaraz ma przyjść koleżanka więc będę tylko podczytywać :tak:

Cześć Kasiu:)

Cześć Aniu:)

Jak wczorajszy dzień dziewczyny? Bo mój był nadomiar ciekawy. Pokaz pościeli wełnianej zaliczyłam. Z mamą. I dobrze że poszłam bo by się dała namówić na kołdrę i 2 poduszki za 3900zł:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Efe nie wiem czy donoszę dzidziusia do 11.08 :-( no i nie wiem co z twoim prezencikiem będzie. Ale po wczorajszym USG i rozmiarach mojego brzdąca to termin mi wyskoczył na 30.07 :szok:. Ale zobaczymy może akurat wyjdzie dopiero 11.

Tak czy siak moja Kruszynka nie współpracowała wczoraj więc zdjęcia moje tak jak i twoje są lekko rozmazane. No i nie pokazała co tam na między ***** ;-)

To i ja sie witam :)
Dzisiaj znajoma sie wprowadza na osiedle na którym mieszkam i która rodzi teraz w marcu więc nie bede sie nudzic do tego wreszcie zapisałam sie na nauke duńskiego (tego chyba nigdy nie opanuje...)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry