reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a ja czuje w brzuszku hmm nie wiem jak to wytłumaczyć takie leciutkie pukanie gilgotanie jakby puls albo serduszko biło, pozatym raz wczoraj jak lezalam to przyuwazylam chociaz tego nie poczulam jakby sie poruszyl tak jakbym polozula palec na brzuchu i go zabrała no chyba ze mam jakies omamy

a ja czuje w brzuszku hmm nie wiem jak to wytłumaczyć takie leciutkie pukanie gilgotanie jakby puls albo serduszko biło, pozatym raz wczoraj jak lezalam to przyuwazylam chociaz tego nie poczulam jakby sie poruszyl tak jakbym polozula palec na brzuchu i go zabrała no chyba ze mam jakies omamy
ja czuję jakby motylek fruwał w brzuszku :))))

co robicie na obiadek?
ja chyba barszczyk i placki ziemniaczane:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mika no właśnie taki motylek albo te pukanie tylko że własnie sie położyłam i popatrzyłam na brzuszej i to pukanie widać...hmmm tak jaby puls...

Ja sie chyba zdecyduje na tego kartoflaka :tak::tak::tak:

ja często kupuje sos do spagettii w picolo:-) na wynos i potem w domu tylko makaron i mam szybki obiad i dziś chyba tak będzie bo mnie głowa boli i nie mam pomysłu!

Ja po śniadanku. Ale zanim zacznę o obiedzie myśleć trzeba chałupkę oganąć. Wczoraj 2 małe szkraby z paluszkami latały, więc mam co robić. No ale weź tu się zbierz jak brzuszek pełny?
Piwonia_2 to ty jak mój Misiek?! 03.03???Właśnie nad prezentem myślę!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry