reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
moim zdaniem ja duzo przytyłam jak sie ważyłam w 9 tyg to wazyłam 52,5 kilo a teraz w 17 waze 56,5. ale mi tez wszystko idzie jak narazie na brzucho i piersi

reklama
mnie niby tez w brzuchol i troche w piersi - z A na B chyba...

ale w biodra tez - i to ho ho bo w spodnie, w których mam guziczek pod brzuchem - w biodrówkach i tak sie nie zapinam...więc ogólnie jestem większa:szok:

U mnie jedyny ciuch, który kupiłam, to biustonosz i zaraz potrzebny będzie kolejny.Mam mały problem, bo chudnę, a w biuście przybywa. Wczorajsze spodnie jeszcze ciut za duże.

Witam się z rana! wlaśnie nadrobiłam czytanie :tak:

Ja miałam przed ciążą D teraz mam E :-( boję się co będzie jak przyjdzie pokarm. Efe też się śmieję że na taczce będę woziła:-), ale mojemu M wogóle to nie przeszkadza, jest bardzo zadowolony :dry:

Mi piersi zarowno w I ciazy jaki teraz zbytnio nie urosly:wściekła/y: Jedynie o 1 rozmiar- a moglyby rosnac bo mialam marne A przed ciaza:no: A teraz porzadne B-a marzyloby mi sie takie C-zawsze myslalam ze chociaz w ciazy ede mogla cieszyc sie cyckiem, a tu nici:angry:
Dupsko rosnie, a cycki stoja w miejscu, oj zawsze na odwrot :no:ale coz zrobic, tak to juz jest-zwyczajna zlosliwosc losu.
W bioderkach tez sporo przybralam, choc w spodnie sprzed ciazy sie mieszcze, moze nie te najmniejsze, ale w te ktore byly ciut luzniejsze, wchodze bez problemu...:-):tak:chociaz i to dobre ;-)

reklama
witajcie:)
na sierpniówka produkcja tematu jak zawsze a więc za chwile biore się do czytania.
dziś głowa mnie nie boli,ale strasznie mnie dół brzucha boli.w nocy to przez to spać nie mogłam więc znów jestem padnięta.
byłam wczoraj u lekarza ogólnego bo się zagapiłam i recepta mi się przeterminowała i troche mnie przestraszyła bo mam zbyt wysokie ciśńienie i stwierdziła że raczej bedzie trzeba to leczyć bo na nadciśnienie cięzarnych to strasznie szybko się zaczęło.
no i dorwała mnie położna i też mnie nastraszyła i chyba faktycznie jak mam leżeć to będe leżeć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry