reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam brzuchatki!:-)ja od rana biegam i sprzątam:-Dcoś mnie napadło...
czytałam że o rozmiarach biustu było! no to u mnie przed ciążą B:dry:a teraz juz duze. W pierwszej ciąży pod koniec już było, a po porodzie i nawale pokarmu to DD:tak:oj, cieszył się mężulek:happy:do tego szybko schudłam i nie dość że piersi duże, to jeszcze laseczka ze mnie była:-poj, to były czasy...

Weź nie strasz:szok: Bo zawału dostane. W czym ja je będę nosić??? W taczce przed sobą?:wściekła/y:

hihihi ja też mam ten sam problem przed ciążą nosiłam E a teraz F ale za niedługo to G musze kupić:(
a co do ubrań to już w nic sprzed ciązy się nie mieszcze,zwłaszcza w spodnie,ale zakupiłam już troche ciążowych ubrań bo brzuszek to ładnie mi wypchało,no i najbardziej uda ,biodra też:(:wściekła/y::wściekła/y::no:

Anetko podwyzszone cisnienie to rzeczywiscie niezbyt dobry znak dla ciazy, ale uwierz mi ze wiele kobiet ciezarnych sie z tym boryka. Kontroluj cisnienie dbaj o siebie a na pewno bedzie dobrze :tak:

Dobra Lasencje i ja znikam - do obowiazkow :-) widze ze bedzie nas wiecej ze szmatka wiec na pewno bedzie razniej.
Najpewniej pojawie sie dopiero jutro, bo niestety przed 16 jade z Gdansk zalatwiac sprawy.
Buzka i milego dnia:-D

promocje w biedronce praewaznie 3-4tyg ale jak dobry towar to po paru dniach juz go nie ma.

Lecę na chatę:-D sprzątać i pobawić się z dziecmi:-) dzis bedziemy robić kolejne odciski stóp!
pa

reklama
ja na początku ciąży leżałam w szpitalu i miałam stare piżamki:crazy:muszę kupić wreszcie zestaw do szpitala a jakos sie zebrać nie mogę:no:bo albo kasy brak, albo czasu... głupie wymówki:zawstydzona/y:

ja też znikam, obiadek trzeba zacząć:tak:potem zerknę. buziole!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry