reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej ho! ;-)

u mnie tez dzis fatalnie za oknem :crazy:
ale slyszalyscie, ze za dwa, trzy dni ma sie juz zaczynac wypogadzac? Szczególnie za zachodzie i południu :happy:
Jejciu... juz sie nie moge sloneczka doczekac :tak:

Od wczoraj na przekor pogodzie, smigam jak maly helikopterek:rofl2:
zakupy, sprzatanie, obiados, spacerki z mordka... generalnie caly dzien w ruchu :szok:
I dzis zapowiada sie to samo, bo jaka energia we mnie sie skumulowala :-D

dobra, lece nastawic pranie, i cos przekasic :-)

reklama
ja juz wrociłam,nawet słonko zaczyna wychodzic
a ja nie zmieniłam rozmiaru,a mam od zawsze A,ale dwójke juz wykarmiłam to i trzecie wykarmie z reszta z pokarmem nigdy u mnie ni było kłopotów
ja tez dzisiaj mam chyba za dużo energii i biore sie za sprzatanie

jakubkaale ci fajnie ja to siły na nic nie mam po tej nieprzespanej nocy.zawsze coś mi musi dolegać -szlak by to trafił.
a dziś to naprawde za chwile wskakuje do wyrka i się nie ruszam:-)

a ja jakoś dziwnie się dziś czuję:baffled: niby głowa nie boli ale jakoś tak bez życia jestem dopiero śniadanko zjadłam:zawstydzona/y: albo to ta pogoda albo wczorajsze latanie po sklepach raptem 2h ale trochę mnie dziś boli:-(

Cześć dziewczyny :-)
Dopiero nadgoniłam wczorajsze i dzisiejsze posty :zawstydzona/y: produkcja to u nas ekspresowa .
Co do biustu to ja przed miałam 75 F a teraz to już ledwo w G sie mieszczę, ale mój mąż zachwycony :-D

reklama
Dziewczyny mam to Was takie pytanie, czy któraś z Wam ma taki domowy monitor tętna dziecka? Chyba ktoś to miał o ile dobrze pamiętam. Mój mężulek mowi że chce to kupić, tylko nie wiem czy to się sprawdza, czy tętno w takiej wczesnej ciąży da się usłyszeć?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry