reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Fajna sprawa taki detektor, moze bym i kupila ale wiem ze za ta kase to juz porzadne usg prywatnie zrobie, a i na to i na to mnie narazie nie stac:baffled::confused:

Kasia moge ci pozyczyc. Prześle pocztą a potem ty mi deślesz:). Serio mówie. Poczta to jakiś 10 zl wiec do przezycia...
Ale swoją drogą to myśle ,ze to urzadzenie to jest dla takich świeżych mam tzn w pierwszej ciąży, bo ty i Aneczka i inne mamy weteranki to tak znacie sie na odczuciach podczas ciązy,że mikro dotyki,laskotania dzidzi czujecie, a ja w tym temacie to pierduśka jeszcze jestem...no i taki detektor to zbawienie i jedyne namacalny dowod że tam ktoś mieszka:).
Ale i tak jak chcesz sobie spróbować to moge cie podesłać:), bo oczywiście jak pisałam wrażenie jest...to maleńkie serdulko tak bije,tak szybk...niesamwite...

a ja skończyam sprzatać łazienke i kuchnie,teraz jeszcze tylko kurze wpokoju pościeram i biore sie za odkurzanie,jutro chce na zakupki jechac wiec nie bedzie czasu na sprzątanie

Kasia moge ci pozyczyc. Prześle pocztą a potem ty mi deślesz:). Serio mówie. Poczta to jakiś 10 zl wiec do przezycia...
Ale swoją drogą to myśle ,ze to urzadzenie to jest dla takich świeżych mam tzn w pierwszej ciąży, bo ty i Aneczka i inne mamy weteranki to tak znacie sie na odczuciach podczas ciązy,że mikro dotyki,laskotania dzidzi czujecie, a ja w tym temacie to pierduśka jeszcze jestem...no i taki detektor to zbawienie i jedyne namacalny dowod że tam ktoś mieszka:).
Ale i tak jak chcesz sobie spróbować to moge cie podesłać:), bo oczywiście jak pisałam wrażenie jest...to maleńkie serdulko tak bije,tak szybk...niesamwite...
Natt kochana dziekuje ci bardzo. Ale wiesz co jak chodze na wizyte to polozna ma cos takiego i slyszalam to cudne pikanie zupelnie niedawno. Ale kochana jestes:dry:

Nie ma za co Kasi, polecam sie jak by co.
Ale swoja drogą to ja Wam dziewczyny, Kasiu,Aniu, tak zazdrszcze tych odczuc, kopania,muśniec...suuuuuuperaśnie macie...i jescze zazdroszcze,że macie już dzieciaki:). To jest najważniejsza sprawa w życiu-dzieci i rodzina! Ja też nie zamierzam poprzestac na jedynaku. Wiadmo, jak czasem para nie może miec już wiecej to trudno,dobre i jedno dziecko, ale jak można to dwujka to minimum!lepiej sie wychowuje rodzeństwa:). Super macie. Zazdroszcze. I podziwiam:),bo jednocześnie wiem jaka to praca jest aby podołac wszystkim obowiązkom.

reklama
hej dziewuszki, :happy::happy:
wczoraj mi padł internet, musałam dziś trochę nadrobić

moje piersi z b na c narazie, smaruję czym się da żeby nie oklapły

mąż nie wiem czy zadowolony, chyba woli mniejsze, ale i tak nie ma okazji na nie spojżeć bo ostatnio ciagle się żremy

tak a propos waszej wczorajszej rozmowy o męzach, my znamy się 9 lat i na początku nigdy bym nie powiedziała złego słowa o nim (jako o przyjacielu czy mężu), wydrapałabym oczy gdyby ktoś coś złego o nim powiedział

ja też nie powinnam narzekać wkońcu nie pije, nie bije itd.i każdy wokół myśli że mam idealnego faceta i przecież go kocham nad życie to fakt

z biegiem czasu okazuje się że mój kochany potrafi robić złe rzeczy, ma swój charakterek i tylko ja wiem jaka jest prawda
i wg. niego to wszystko przeze mnie i mój charakter, niech tak będzie

Kasiu, roksana chyba was rozumiem

I nie ma idealnych związków, po prostu związek układa się wtedy, kiedy obie strony akceptują swoje wady i wady partnera i potrafią z nimi żyć
niestety to jest trudna sztuka, i cieszę się że niektóre z was to potrafią

Kurcze ale sie rozpisałam
Wybaczcie

Chciałam jeszcze powiedzieć, że już mnie ósemki nie bolą:-):-):-);-);-);-):-D to najważniejsze

BUZIAKI

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry