reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
agadzam sie z tobą Mika fajnie tak móc sie przenosic,ja skończyłam odkurzanie i musze isc po starszą do szkoły,a potem tylko podłogi pozmywam i bedzie koniec na dzisiaj

hej dziewczyny! siedzé sobie w pracy i od czasu do czasu zagladam co tam piszecie.

Mam zly humor bo zapomnialam sniadania dzisiaj zabrac! Wczoraj zrobilam sobie pyszne nalesniczki z serkiem i borowkami, i teraz leza ladnie zapakowane w lodoweczce! A do tego nie moge sie dodzwonic do meza ktory ma dzien wolny i moglby mi je przywiezc!!!!!! :wściekła/y:

No nic, na ciastkach dzis bede jechac!!

hej dziewczyny! siedzé sobie w pracy i od czasu do czasu zagladam co tam piszecie.

Mam zly humor bo zapomnialam sniadania dzisiaj zabrac! Wczoraj zrobilam sobie pyszne nalesniczki z serkiem i borowkami, i teraz leza ladnie zapakowane w lodoweczce! A do tego nie moge sie dodzwonic do meza ktory ma dzien wolny i moglby mi je przywiezc!!!!!! :wściekła/y:

No nic, na ciastkach dzis bede jechac!!
to nieładnie ze strony meza ze nie odbiera...

a co do biustu to nie zauwazylam woelkich zmian, chyba wszystko (tzn 1,5 kg jak dotychczas) idzie mi w brzuch, ktory z kolei jest dosc spory :-)

Małe zaczerwienienie, po za tym wyniki z moczu troszkę nie takie...
Ale jak to gin powiedziała większość w ciąży tak ma....

wspolczuje...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry