reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Nie jest tak zle ja tylko pierwszy msc uwazalam na diete potem jadlam prawie wszystko. Gorzej oczywiscie maja mamy malych alergikow:baffled:
Maly sam mnie odstawil w wieku 7 msc dlatego teraz chcialabym karmic dluzej, mam nadzieje ze moje nastepne dzieciatko bedzie bardziej chetne do wspolpracy

Nie jest tak zle ja tylko pierwszy msc uwazalam na diete potem jadlam prawie wszystko. Gorzej oczywiscie maja mamy malych alergikow:baffled:
Maly sam mnie odstawil w wieku 7 msc dlatego teraz chcialabym karmic dluzej, mam nadzieje ze moje nastepne dzieciatko bedzie bardziej chetne do wspolpracy
No niestety z tą dietą czasem przer*****
A pierwsze Kasiu ile karmiłaś??

Witam po manewrach po osiedlu.
Deli coś pisała o PZU i postanowiłam sprawdzić, co mi przysługuje z ubezpieczenia na życie:wściekła/y::crazy:
Jeśli umrę, przy porodzie, to dziecko dostanie kasę, ale jak je urodzę i przeżyję to.................(cenzura)

Ja jak się uda, mam zamiar wziąć po macierzyńskim, urlop dla poratowania zdrowia na rok i karmićć maleństwo przynajmniej do roczku.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Deli pierwszego nie karmilam wlasciwie tylko tydzien czego bede zalowac chyba do konca zycia. Polozna tak mi zalatwila piersi ze dostalam zapalenie piersi, ropnie i nie dalam rady. Ten bol byl gorszy od porodu. Z drugim dzieckiem bylam madrzejsza zawczasu kupilam laktator aventu i w ten sposob uratowalam piersi w czasie nawalu, potem juz jakos sie dalo.

Czesc dziewczyny:)
U mnie tez slonko przemiennie z deszczem.
Bylam u gin i na 99% dziewczynka, bardzo sie ciesze!! W weekend pojde na pierwsze zakupy dla mojej kruszynki:)
Co do biustu to jest wiekszy, duzo twardszy i sutki mam drazliwe. Mam zamiar kupic do smarowania kosmetyki z ireny eris, kolezanka farmaceutka polecila mi serie dla kobiet w ciazy.
W zadne spodnie sie juz nie mieszcze, wiekszosc sweterkow zrobila sie za krotka a koszule rozchodza sie miedzy guzikami:) nosze wiec juz ciuchy ciazowe, w ktorych mi bardzo wygodnie!
Niestety w ogole nie czuje ruchow malenstwa... Czekam na nie z niecierpliwoscia i mam nadzieje ze lada dzien sie pojawia:)
Milego popoludnia:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry