reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej! Mi biust tez urusł - przed Anielka nosiłam B i było jak dla mnie bosko - po karmieniu zostałam z 75D :wściekła/y: i teraz czuję, że staniki cos maławe sie robią :wściekła/y: a ja wolałam swoje dawne małe piersiątka :dry:
Anielke karmiłam 9 m-cy i sama zrezygnowałam - bo byłam juz tym strasznie zmęczona - miałam tyle pokarmu, że przez te całe 9 m-cy musiałam chodzic z wkładkami, przyszło lato i już miałam dość. Ale Anielka jakos spokojnie to przyjęła... teraz tez chce karmic tak do ok roku. Na diecie byłam tak jak KASIA tylko przez miesiąc potem jadłam wszystko - na nakaz lekarki z poradni laktacyjnej - miałam strasznie pogryzione piersi, tak naprawdę przez pierwsze dwa miesiące to karmiłam krwawiąc ale się zawzięłam i bardzo pomogła mi ta lekarka :tak: dziewczyny, które będą pierwszy raz rodzic - chartujcie sobie brodawki, kupice sobie masc PURELAN i tak od ósmego miesiąca dobrze wcierac - bedzie mniej boleśnie. Ja piekno karmienia odkryłam gdzies po 3 miesiącach - wczesniej to karmiłam płaczac z bólu...

Ja tak jak w pierwszej ciazy smaruje sie Biothermem - jest rewelacyjny! W pierwszej ciązy nawet mi zlikwidował stare rozstępy - tylko ja byłam głupia i nie smarowałam piersi i jedyne rozstepy jakie mam to własnie na biuscie - no ale teraz jestem juz mądrzejsza :tak:

reklama
Mju dzieki, zapisuje sobie. Ja zawsze balsam biotherm ten nawilzajacy w najwiekszym opakowaniu z pompka kupowalam na lotnisku na zapas, bo tam kosztuje 30 euro a u nas w perfumeriacj jest drozszy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry