reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Koleżanka pracuje od lat w Rossmanie i poleca Bilendę, jeszcze nie sprawdzałam ile kosztuje, ale pewnie grosze. Mowiła też, że niezłe są ich firmowe kosmetyki dla przyszłych mam, mam i niemowląt.Własciwie powinna jak najwięcej wciągać od klientek, więc to nie w jej interesie.

Ostatnia edycja:
Ten na rozstepy Biotherm Biovegetures kosztuje na allegro za 100ml 217 zl., wiec w drogerii bedzie pewnie troszke drozszy. Ale kosmetyki do ciala biothermu sa rewelacyjne! Polecam!

Biotherm kosztuje w perfumerii -np. Sephora - 160zł, mi maż teraz kupił dwa w strefie bezcłowej na lotnisku i jeden kosztował 90zł. Ale na cała ciązę napewno mi nie starczą :wściekła/y: a naprawę jest świetny.

Mju jak to mozliwe ze on taki tani w sephorze skoro na allegro 217zl? dziwne... Poprosze mame zeby mi na bezclowej kupila bo we wtorek bedzie leciala samolotem.

reklama
ja pierwsze dziecko karmiłam tydzien, drugie 2 tygodnie a trzecie 7 miesięcy, od poczatku karmiłam ją przez silikonowe kapturki i nigdy nie nabawiłam się problemów z piersiami

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry