reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Emy super, że cię już nie bolą :-)

Mi ciśnienie przed chwilą podskoczyło. Dzwonił A, bo go w końcu do PZU wysłałam no i okazało się, że te złodzieje ubezpieczenie podnieśli o prawie 90%. Wyjaśnię: Mój A zmienił pracę i warunki w nowej nie były za rewelacyjne jeśli chodzi o ubezpieczenie. A więc postanowiliśmy, że weżnie papiery z byłej pracy i sam będzie płacił w PZU, bo tak można. Ale PZU chce żeby za te same warunki płacił dwa razy tyle. No i nie mamy wyjścia. Musimy płacić zanim się dzidzi nie urodzi, bo szkoda stracić z ubezpieczenia za urodzenie dziecka. Ale jestem zła :wściekła/y::angry::crazy:.

a jak u Was z przytulankami? mój M mnie tak molestuje ze czasem juz wysiadam :)):-) mowi ze chce na zapas jak juz nie bede mogła:-)
U mnie było dobrze, ale teraz jak na razie nie mogę :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Emy super, że cię już nie bolą :-)

Mi ciśnienie przed chwilą podskoczyło. Dzwonił A, bo go w końcu do PZU wysłałam no i okazało się, że te złodzieje ubezpieczenie podnieśli o prawie 90%. Wyjaśnię: Mój A zmienił pracę i warunki w nowej nie były za rewelacyjne jeśli chodzi o ubezpieczenie. A więc postanowiliśmy, że weżnie papiery z byłej pracy i sam będzie płacił w PZU, bo tak można. Ale PZU chce żeby za te same warunki płacił dwa razy tyle. No i nie mamy wyjścia. Musimy płacić zanim się dzidzi nie urodzi, bo szkoda stracić z ubezpieczenia za urodzenie dziecka. Ale jestem zła :wściekła/y::angry::crazy:.
oj to sie nie dziwię że jestes zła :wściekła/y: tez bym była...

U mnie było dobrze, ale teraz jak na razie nie mogę :(
dlaczego nie mozesz, czyzbym cos przeoczyla??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A moje słonko wróciło do domku i teraz po obiadku muszę poleżeć.
I sucho mi jakoś w oczach:( Muszę zamknąć na chwilę. Ale wrócę!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry