Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.U mnie było dobrze, ale teraz jak na razie nie mogęa jak u Was z przytulankami? mój M mnie tak molestuje ze czasem juz wysiadam):-) mowi ze chce na zapas jak juz nie bede mogła:-)
oj to sie nie dziwię że jestes złaEmy super, że cię już nie bolą :-)
Mi ciśnienie przed chwilą podskoczyło. Dzwonił A, bo go w końcu do PZU wysłałam no i okazało się, że te złodzieje ubezpieczenie podnieśli o prawie 90%. Wyjaśnię: Mój A zmienił pracę i warunki w nowej nie były za rewelacyjne jeśli chodzi o ubezpieczenie. A więc postanowiliśmy, że weżnie papiery z byłej pracy i sam będzie płacił w PZU, bo tak można. Ale PZU chce żeby za te same warunki płacił dwa razy tyle. No i nie mamy wyjścia. Musimy płacić zanim się dzidzi nie urodzi, bo szkoda stracić z ubezpieczenia za urodzenie dziecka. Ale jestem zła.
tez bym była...dlaczego nie mozesz, czyzbym cos przeoczyla??U mnie było dobrze, ale teraz jak na razie nie mogę![]()
Mam globulki od wczoraj ...dlaczego nie mozesz, czyzbym cos przeoczyla??
aaaa a z jakiego powodu? stało sie coś?Mam globulki od wczoraj ...
Małe zaczerwienienie, po za tym wyniki z moczu troszkę nie takie...aaaa a z jakiego powodu? stało sie coś?
to Cie pocieszyłaMałe zaczerwienienie, po za tym wyniki z moczu troszkę nie takie...
Ale jak to gin powiedziała większość w ciąży tak ma....
noto cie pocieszyła![]()