Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja to nawet dziś mam wenę do sprzątania. Jak nigdy mi się nie chce, tak latam teraz ze ścierką. Moze dlatego, ze rano słonko zaświeciło i zobaczyłam ile kurzu się nazbierało. Chwilkę odsapnę przy kompie i lecę dalej
![]()
Słyszałam o takich imprezkach,ale nic konkretnego nie wiem o nichMyslalyscie moze o imprezce zwanej bociankowe lub baby shower jak ktos woli amerykanska wersje??
Ja niestety mam przyjaciolki daleko, wlasciwie wiekszosc rozjechala sie po swiecie wiec pewnie nie bede miec takiego przyjecia, ale mysle ze byloby fajne. A wy jak uwazacie?

oj dziekuję, kochane jestescieMika jakby co to ja mam najbliżej! wpadnę z tą swoją chmarą:-) i Ci pomogę w
czym tylko będziesz chciała!!!!
Mam energii sporo:-)
od soboty mam znaczny spadek formy psychicznej ehh... wszytsko mnie drazni, wkurzam sie z byle blachostki, no i P. sie za wszystko obrywa.. biedny 
w lewym boku na wysokosci pepka, i promieniuje w dol ... :-
Moze ktoras z Was miala cos takiego? 
hej Dziewczyny ja może wypale z innej beczki ale chcialam zapytać czy odczuwacie już ruchy Waszych pociech bo mi sie wydaje,że raczej nie choć może są jakieś małe a ja nie wiem ze to właśnie to ,aczynam sie niepokoić wprawdzie w środę idziemy na wizyte do doktora i zobacze moją kruszynke na usg ,ale chciałam wiedzieć kiedy wy zaczełyście odczuwać ruchy.