reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
wiem że masz te maleństwa ale kobieto przecież napewno sobie dasz rade!!!czemu ty w siebie nie wierzysz!!!!
mam nadzieję ze ktos wpadnie na wspaniały pomysł i ci pomoże (mama albo przyjacółka),bo my jesteśmy troche daleko:):-)

reklama
make-up zrobiony.. teraz tylko czekac na wizyte:-D przyznam ssie szczerze ze boje sie ze pojdzie cos nie tak:-( dopuki nie minie okresa zagrozenia bede sie schizowac:no:

Ale macie tempo dzisiaj!! popracuje troche, potem czytam co tam naskrobalyscie i .. znowu musze wracac do pracy... :-). Ale jestem z wami caly czas, tylko ze z przerwami

pierwsza ciza zero klopotow.... czulam sie super az mnie roznosilo a teraz katastrofa:wściekła/y: czuje sie okropnie... co chwile cos mi dolega:no: nie ma dnia zebym na cos nie narzekala:-p mojD ma juz dosc ale przy mnie to i tak jest cierpliwy....:-D

hej Dziewczyny ja może wypale z innej beczki ale chcialam zapytać czy odczuwacie już ruchy Waszych pociech bo mi sie wydaje,że raczej nie choć może są jakieś małe a ja nie wiem ze to właśnie to ,aczynam sie niepokoić wprawdzie w środę idziemy na wizyte do doktora i zobacze moją kruszynke na usg ,ale chciałam wiedzieć kiedy wy zaczełyście odczuwać ruchy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry