reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

Witam wszystkie sierpniowe mamy bardzo mi miło że mogę do Was dołączyć ja mam termin na 9 sierpnia i mam nadzieję że wszystko będzie ok. Jest to moja 3 ciąża mam dwóch synków Krzyś 9lat i Kuba 6 a teraz liczę że uda mi się wreszcie mieć córeczkę chociaz chłopaki są super to nie brak mi córki(ogólnie mam 4 facetów w domu i ja sama). Dolegliwości ciążowe mam super mdłości wymioty zaparcia same rewelacje ale wiem przynajmniej że ciąża się rozwija 2wizytę u gina mam 7 stycznia już nie mogę się doczekać pozdrawiam Aneta
icon11.gif

reklama
A ja tam sie czuje ekspertem w swojej dzidzinie tzn. w swojej ciazy:wściekła/y:Szosta z kolei i raczej wiem czego moge sie spodziewac a co nie jest normalne. Ale zawsze z checia poslucham rad i opowiesci innych. Raz ja pomoge komus drugi raz moze ktos pomoze mi.
anetawojd. witaj to i moje 3 dziecko, tez mam dwoch synkow i mam nadzieje na coreczke:-)Zadziwiajace podobienstwo:wściekła/y:Zycze jak najmniejszych objawow ale ja swoje tez traktuje jako potwierdzenie ze wszystko z dzidzia ok:tak:Takze moze lepiej ze sa. Pozdrawiam

Dziewczyny a mam pytanie odnosnie kawy?? W 1 ciazy mnie odrzucalo na sam zapach a teraz ja bez kawy nie moge wrecz :/ kolezanka juz mi nagadala ze absolutnie zadnej do 6 mc hmmmm troche chyba przesada bo ja potem pilam teraz kupilam sobie Jacobsa bezkofeinowego to chyba moze byc bo ja stary kawosz :))

No mnie raczej od kawy odrzuca ale mam tak niskie cisnienie ze czasem jedna na dzien wypije. Jedna slabsza kawka nie zaszkodzi.:tak:

Witam przyszłe mamusie :)
I ja zjawiam się w sierpnióweczkach. Mam termin na 18 sierpnia. Jest to moja pierwsza ciąża po prawie 2 latach starań i 3 inseminacjach. Mam nadzieję, że wszystkie szczęśliwie i bez żadnych niemiłych przygód doczekamy naszych wytęsknionych kruszynek :)

Hej mamusie
Ja bylam dzisiaj u lekarz i potwierdzil ciaze, niestety okazalo sie tez ze mam jakies bakteryjne zapalenie pecherza i musze brac antybiotyk Amoxicilline, co robic jak trzeba to trzeba.Na szczescie bezpieczne dla fasolki.Milego dnia zycze bez ciezszych dolegliwosci ;) papa

reklama
Witam dziewczynki :)
I od razu przestrzegam-unikajcie "kaszlaków" i "smarkaczy" mnie niestety zarazili i Sylwestra spędziłam w łóżku (prawie przespałam 12!). Do tej pory mnie grypsko trzyma a domowe sposoby mało pomagają :-(
Co do kawy to ja zanim dowiedziałam się o mojej ciąży zauważyłam, że sypana kawa mnie przestała bawić:baffled: Tolerowałam tylko rozpuszczalną z mlekiem :)

Do góry