reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2009

reklama
cześć dziewczyny
Aga ale masz już brzuszek!
W pracy koleżanki powiedziały że mój też już niczego sobie, tyle że jak zjem dobrze to nawet bez ciąży wyglądam jak w 5 miesiącu, taka uroda! Nawet mąż nie wie ile z tego brzuszka to obiad a ile dziecko(-:

Witajcie kochane kobietki
Ja dzis odwiedzilam lekarzy bylam u kardiologa i u swojego gina
Dzidzia sliczna ale niestety nie chciala sie poruszac spala sobie ale wszystko na miejscu
Jutro ma super pokazowe usg 3D wiec bedzie co ogladac
a czemu byłaś u kardiologa??
pytam bo ja tez sie wybieram,ale dopiero w kwietniu

Wiecie dziewczyny kazda ciaza byla dla mnie udreka, strasznie sie meczylam, wszystko mnie bolalo, kazdy wysilek dla mnie byl za duzy. A teraz sama nie wiem ale ta ciaza mi sluzy, biegam jak nakrecona, nic odpukac mnie nie boli, mdlosci odpuszczaja jest git. Oby tak dalej.
A ty Piwonia, martwie sie o ciebie. Nie mozesz przyspieszyc tej wizyty?:tak::baffled:
Paula to mam nadzieje pochwalisz sie fotkami, ja nie mam szans na takie usg, bo chyba az do Olsztyna bym musiala jechac
Kasiu pewno i bym mogła przyspieszyc wizytę,ale niechce wyjsc też na panikare,ja dam rade i wytrzymam do tego 24 ,no chyba ze naprawde bedzie bardzo źle już
obiecuje,ze bede sie mnie skarzyć,żeby was nie martwić bo po co sie macie denerwować:-(

i ja sie juz dzisiaj pozegnam,ciepła kąpiel i wyrko napewno mnie postawi na nogi
Dobranoc śpijcie dobrze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
i ja sie juz dzisiaj pozegnam,ciepła kąpiel i wyrko napewno mnie postawi na nogi
Dobranoc śpijcie dobrze
oj oj Piwonia Ty sie nie masz skarżyć tylko otrzymywać wparcie od nas :)
Spij słodko, dobranoc :tak:

Haloooo, jest tam kto, czy wszystkie już poszły sobie????

Dobranoc Piwonia,moze jutro poczujesz sie lepiej.
Dopiero nadrobilam zaleglosci popoludniowe w czytaniu...wrocilam z corcia od lekarza narazie nic powaznego,wirus jakis...

Mika ja jestem,jeszcze...

a własnie teraz mi przypomniałaś, ja jestem uczulona na trway kwitnace, zawsze brałam tabletki w tym okresie a teraz jak mam dzidziusia to nie mogę, ojejj co to bedzie.... :wściekła/y:

no mnie wysłano do alergologa z małym bo ciągle miał katar a zaraz potem kaszel i tak na okrągło kicha lub pokaszluje

reklama
Tak to juz jest z tymi dzieciaczkami,moja tez ze dwa tygodnie temu bula chora na zapalenie ucha,teraz gardlo...szczesciary te co im dzieci nie choruja...

Do góry