• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Miłego oglądania :-).
A podziębionym dużo zdrówka życzę. A wszystko przez tę pogodę, u nas okropna, rano śnieg padał.

Piwonia, bo z chorobami tak jest, ze zawsze w najgorszym momencie łapią, wrrrrr :-(. Obyś się szybko wykurowała.

Małgoś nie przejmuj się. Do trzech razy sztuka. Ja też dopiero za trzecim podejściem zdałam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam późnym wieczorkiem
lista zaktualizowana
pozwoliłam sobie skasować kilka osób, których zupełnie nie pamiętam, zresztą same widzicie, że dużo osób znika
nie ma sensu zaśmiecać listy skoro i tak jest nas określona liczba na forum

dziwne, bo pytają o dopisanie osoby, które nie mają ani jednego postu na sierpniówkach
no nic
fajnego housa wam dziś życzę, ja mam 5 sezonów z netu na dvd :)))

Piwonia, zwolnij kobieto, bo cię choróbska i bóle wykończą

Emy, bardzo dobrze zrobilas, i jak bym nie dopisywala tych osob ktore nie sa na BB tylko sa przelotem i tak jeszcze nie raz bedziesz musiala liste resetowac:-)Ja mam piaty sezon na Nce ale wlanczaja mi po jednym odcinku na tydzien:baffled::baffled:
A tego nicku w ogole nie kojarze
patkah _Ireland:szok::szok:
Ale lista teraz o wiele lepiej wyglada, dobra robota Emy

Ostatnia edycja:
i po dr H:wściekła/y: drugi odcinek mnie wzruszył a malutka zaczęła fest skakać w brzuchu:-D Emy dobrze zrobiłaś:tak: a ta lista jest dla nas dla obserwacji planów i realizacji a po co wpisywać kogoś kto nawet nie napisze że już po porodzie :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
jak macie jeszcze jakieś osoby to dajcie znać, nie chcę aż połowy kasować, ale sukcesywnie po dwie osoby można

patkah skasowana, fasolka też, choć pamiętam pisała nawet dużo pare miesięcy temu
skasowałam też olcia_1, wiem że dużo pisała, i nagle przestała
pamiętam ostatni post napisała że wymiotuje na zielono, pamiętacie? no i potem nic
mam nadzieję tylko, ze nic złego się z nią nie stało

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry