aneta24183
Fanka BB :)
efe no ja też mam ochote na basen ale z tymi moimi p[roblemami to nie wiem czy moge

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

własnie wiem i jak nie musze to nie łaze i przez zadne płotki nie skacze,smsków na ulicy tez juz nie wysyłam,mam nadzieje,ze w tej bedzie bezpieczniejPotwierdzam basen swietna sprawa:-)
Piwonia to ty w tej bardzo uwazaj. Twoje drzewko szalejeA jak kwiatki do palmy??

Zadzwoń do lekarza (jak cię pamięta), albo do położnej do przychodni i się zapytaj. Twój spokój jest potrzebny żebyś się mogła cieszyć z tej wizyty na basenie.efe no ja też mam ochote na basen ale z tymi moimi p[roblemami to nie wiem czy moge![]()

Jak zadzwonisz do położnej do przychodni NFZ i powiesz jakie masz problemy zdrowotne to ci odpowie a w razie czego zapyta lekarza bo ma tam jakiegoś pod ręką zawsze. Nie musisz się spowiadać i mówić że nie chodzisz do tej przychodni.ale mój G jest w domu dopiero od 15- bo przywatnie do niego chodze,a sasiadka o 11 na basen idzie. do położnej nie mam nr i pozatym jak mnie nie zna to zawiele mi nie poradzi![]()

Anetko, basen jest najlepszym ćwiczeniem w ciąży, do 3 miesiąca nie poleca się chociaż nie ma przeciwskazań, ale zewzględu na ewentualne bakterie w wodzie, trzeba uważać. Sama bym poszła, ale nie umnię pływać i boję się wody, a dzieciarnia tu na ciebie nie uważą i nie chcę w brzuch dostaćmam pytanko---co myśłicie o basenie?????
bo ja właśńie się zastanawiam czy iść dziś z sąsiadką się troche popluskać ale mam troche wątpliwości bo nie pytałam G.:-)