• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Potwierdzam basen swietna sprawa:-)
Piwonia to ty w tej bardzo uwazaj. Twoje drzewko szaleje:-DA jak kwiatki do palmy??
własnie wiem i jak nie musze to nie łaze i przez zadne płotki nie skacze,smsków na ulicy tez juz nie wysyłam,mam nadzieje,ze w tej bedzie bezpieczniej
wczoraj kilka zrobiłam dzisiaj do szkoły zanosimy,a w poniedziałek bedziemy w szkole palme robic,musz tylko wyzdrowiec,bo jutro mam iść na imprezke,a ja sie jak na razie parszywie czuję:crazy:

ale mój G jest w domu dopiero od 15- bo przywatnie do niego chodze,a sasiadka o 11 na basen idzie. do położnej nie mam nr i pozatym jak mnie nie zna to zawiele mi nie poradzi:baffled:

hmmmm chyba sobie dziś odpuszcze,bo się boje a jak będe u G to zapytam i bedzie wszystko jasne:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ale mój G jest w domu dopiero od 15- bo przywatnie do niego chodze,a sasiadka o 11 na basen idzie. do położnej nie mam nr i pozatym jak mnie nie zna to zawiele mi nie poradzi:baffled:
Jak zadzwonisz do położnej do przychodni NFZ i powiesz jakie masz problemy zdrowotne to ci odpowie a w razie czego zapyta lekarza bo ma tam jakiegoś pod ręką zawsze. Nie musisz się spowiadać i mówić że nie chodzisz do tej przychodni.

Aneta przy prawidłowej ciąży bez powikłań basen wskazany:tak:
Kasiu zapraszam bo sama raczej nie zjem:-D
Efe niektóre baby to wyczucia i pomyślunku nie mają nie słuchaj przecież każda z nas inna i inaczej ciąże przechodzi:wściekła/y:
Piwonia współczuję mnie gardło pobolewa ale lekko już 2 tyg i jakoś nie przestaje:wściekła/y:
mam nadzieje że chociaż gorączki nie masz:baffled:

reklama
mam pytanko---co myśłicie o basenie?????
bo ja właśńie się zastanawiam czy iść dziś z sąsiadką się troche popluskać ale mam troche wątpliwości bo nie pytałam G.:-)
Anetko, basen jest najlepszym ćwiczeniem w ciąży, do 3 miesiąca nie poleca się chociaż nie ma przeciwskazań, ale zewzględu na ewentualne bakterie w wodzie, trzeba uważać. Sama bym poszła, ale nie umnię pływać i boję się wody, a dzieciarnia tu na ciebie nie uważą i nie chcę w brzuch dostać:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry