• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
o ale widze że sa i większe - tylko jeszcze nie wiem jakie kolory...powiem wam że zastanawiam się poważnie :) na pewno jakościowo rewelka to nie jest ale za te pieniądze...

JA kupiłam ta sukienkę! Tylko oliwkowa i w rozmiarze Xl/XXl - ze względu na biust. Jak dojdzie to wam napisze czy warto czy to bubelek za marne pieniądze ;-) Bo nie ma co - kosztuje grosze...

Czesc dziewczyny!
Jestem studentką V roku WUM. Obecnie piszę pracę mgr, w związku z tym mam gorącą prośbę, a mianowicie proszę o wypełnienie mojej ankiety na temat "Sposobu żywienie kobiet w ciąży". Ankieta nie jest czasochłonna, bo zawiera jedynie 16 pytań ;]. Pełna anonimowość.

Oto link do ankiety:
Sposób żywienia kobiet w ciąży - www.ankietka.pl

Z góry dziękuje za poświęcony czas na wypełnienie ankiety. Pozdrawiam

Ania :-)

Ps. Trzymam za Was kciuki!!!

reklama
JA kupiłam ta sukienkę! Tylko oliwkowa i w rozmiarze Xl/XXl - ze względu na biust. Jak dojdzie to wam napisze czy warto czy to bubelek za marne pieniądze ;-) Bo nie ma co - kosztuje grosze...

mju no mi właśnie oliwkowa się podoba ale w tym wiekszym zostały tylko czarne i białe - a jeśli już to ja oliwkowa bym wolała :) no ale może jeszcze będzie i poczekam na twoja opinie jak tam się biust w nią upycha bo mi się wydaje już pomijając szerokość że ten pasek na biust niski - tylko 16 cm...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry