reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Ja też wpadłam się pożegnać na dziś.
Dzień mi minął szybko i oby tak do rozwiązania, bo zgłupieje całkiem.
I śliwek się najadłam, bo podobno w czasie karmienia niebardzo.
Więc ciągle żyję zasadą, że do rozwiązania będę jadła wszystko co mi będzie zabronione po porodzie. Chociaż tyle z mojego cierpienia. A już mi ciężko, że hej. Mała ma główkę wstawioną. Ani za długo siedzieć ani leżeć nie mogę Buuu:zawstydzona/y:

Miłej nocki laski. Oby do jutra coś się zaczęło ruszać. Trzymam kciuki.

Ps. I niech Mitemil już ulżą, bo ile można się męczyć?

Ostatnia edycja:
reklama
Dzis tu prawdziwe pustki
Ja tez sie bede pomalu zegnac u mnie rowniez dalej nic:no: a tak bym chcial
Moja mala tez jest juz bardzo nisko tak mi naciska ze szkoda gadac i do tego jeszcez te pachwiny mnie bola jak fiks a nawet mi sie juz gadac nie chce jak chodze polamana
Dobranoc towarzyszki losu
Niech jakis maluszek wkoncu sie zlituje moze jakas nagrode trzba mu obiecac:-)

Dobranoc. Tez zmykam, jakies skurczyki znow mnie lapia ale przyzwyczailam sie do nich, w koncu porodu nie zauwaze:eek:

dobre Kasia:-D zauwazysz, zauwazysz
no to ja tez dobranoc mowie i mam nadzieje ze naprawde dobra noc to dla Was ciezaroweczki kochane bedzie i w dzidziusie obrodzi:-)

za Mitemil trzymam kciuki bo wiem jak to jest sie meczyc, 16 godzin to u mnie trwalo i nikomu nie zycze:-(
Mju- wychodz z Antkiem ze szpitala szybciutko

ja czekam na mojego Adasia- spioszka, sama nie wiem budzic na karmienie bo juz 2 godziny od ostatniego minely czy mu dac spokoj:confused2:
w kazdym razie przespal prawie caly dzien wiec cos czuje ze w nocy da popalic

Jak zwykle wieczorem sprawdzam co słychać. I dalej nic:-(
Dzisiaj zaliczyłam taki zjazd, ze hej. Dziecko mnie trochę zdenerwowało, a ja zaczęłam tak wyć, ze nie mogłam się uspokoić. Aż się m wystraszył. Ech, te hormony, masakra :-(. Później poszłam na dłuuuuugi spacer z koleżanką (ponad godzinę łaziłyśmy) i trochę mi lepiej. Ale jestem zmęczona i się kładę.
Dobranoc:-). Owocnej nocy, może:-)

A ja sie melduje po wizycie u ginki optymistycznie nastawiona :-) szyjka skrocona do 2cm, rozwarcie na 2 palce wiec jestem na dobrej drodze.... tylko gdzie te skorcze???? Ktg wyszlo wzorcowo pod wzgledem malej ale skorczy ZERO :wściekła/y: Tylko te bóle jak na okres...
Jutro spaceruje dalej... moze to cos w koncu da...
Miłej nocki dziewczynki

hej dziewczyny, melduje sie, nadrabiam, czytam, ale u nas ok ale wariatkowo i nie mam czasu, mały cały czas na cycku(teraz tez) Karol nadpobudliwy wiec jak juz młodszy chwilami nie je to staram sie miec chwile dla starszeggo :) jak troche sie ogarniemy to postaram sie napisac wiecej
ale dzis wyszlam pierwszy raz od porodu z domku...(nie iczac wsiadania do auta ze szpitala)
zycze milej nocki - dla rozpakowanych spokojnej, dla nierozpakowanych - skutecznej...

Witam, tak bym chciała porozmawiać z Wami i poczytać co u Was. Mały zrobił się żarty, nadrabia niechęć do jedzenia i mama u mnie, więc roboty sporo.
Mam nadzieję, że uda mi sie zagladać przynajmniej rano.
Mały Piotruś, już z 55 cm,nauczył się mruczeć po swojemu, więc czuwam teraz okragła dobę, a on "uśmiecha" się w najlepsze i wierzga niemiłosiernie. Chyba zrezygnuję z okryć i będe go cieplej ubierać i kłaść bez kołderki :confused:, bo idzie zwariować. Wstawanie w ciąży na siku to pryszcz;-).
Życzę szybkich i łatwych porodów, w końcu to sierpień przy końcu;).

Ostatnia edycja:
Witam,
Ja tylko na chwilkę, Mała dała mi w kość...
Poproszę o jakiś cudny sprzęt do odczytywania co dziecku dolega...

Mam nadzieje, że pośpi w dzień ładnie to ja razem z nią, bo ledwo żyję

reklama
witam piątkowo,poszłam wczesniej spac z dołem i wstałam chyba z jeszcze większym,zaraz kawke robie i chyba gdzieś na chwilke z dziećmi wyjde póki chłodno bo na dzisiaj upał u nas zapowiadają
widze,ze przez noc dzieciaczków nie przybyło,czyżby już wszystkie na wrzesień czekały:wściekła/y::crazy::-:)-(

Do góry