Piwonia_2
Fanka BB :)
wiesz z drugiej strony to dobrze,że to tylko 3 dniówka naprawdęWszyscy są w szoku, że to 3 dniówka u takiej Kruszynki, ale dziś ma już wysypkę na brzuszku, więc nie ma wątpliwości.
Ładnie Alicja rośnie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wiesz z drugiej strony to dobrze,że to tylko 3 dniówka naprawdęWszyscy są w szoku, że to 3 dniówka u takiej Kruszynki, ale dziś ma już wysypkę na brzuszku, więc nie ma wątpliwości.
Ładnie Alicja rośnie.

Mewa a jka teraz karuzelke licytowalas jesli moge spytac?heheh sorry za niedziele ale tak sie uparlam ze musialam ja miec;-)![]()
uparlam sie na to samo co mi przelicytowalas;-)
juz mam odpowiedz,ze jutro wysyłka wiec licze ze w czwartek lub piątek bedzieAzorek- the love symphony in motion mobileuparlam sie na to samo co mi przelicytowalas;-)
PIWONIA - jak w niedziele kupilas to jeszcze sie nie martw
A malemu chyba ten tradzik mija, i to bez zadnych masci![]()
poza tym dzisiejszy wieczór to jedno wielkie karmienie, mała wciąż domagała się więcej! chyba nadrabiała skromny poranek;-) najważniejsze, że - odpukać - nie zwymiotowała; i kupki choć nadal wodniste, są już żółte i pachną "normalnie"; oby już było lepiej!
a ja kurcze nie przyzwyczajona jestem do tylu godzin i cały czas zaglądałam czy nie budzi się i wogule czy wszystko ok:-)

i nie ma jak nagrzać, do tego jakiś P**** sąsiad 

stale otwiera okienko na korytarzu i dlatego bardziej się wychładza. Jak go dorwę... Mam skroploną parę na szybach, jak tu dziecko przewijać w nocy i kąpać wieczorami???????????