reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Dryndne do Ani wieczorem,bo teraz na pewno z Adasiem są,to nie chce przeszkadzać:).

Alex,Enka to ja sie czuje jak wieloryb do kwadratu:):)!! tez mam kazdego dnia wiekszy brzuch! koooosmos!!! co to bedzie za miesiac,dwa,trzy....o mamusiu!!!!teraz to jeszcz na maksa sprawna jestem a potem.....?????Cierp ciało co sie chciało jak to mówią:):)

reklama
hej :-)
Majka w końcu po wielu bojach poszła spać ;-) u nas za oknem mokro, ponuro i zimno, więc z musu siedzimy w domku :tak: przynajmniej Maja może się lepiej wykuruje
obiadek ugotowany juz mam, tylko stos garów do mycia został :szok::-D
ja również czekam na wieści od andariel, mam nadzieję, że z Adasiem coraz lepiej i szybko będą wszyscy razem we czwórkę w domku :-) zdrówka Adasiu :tak:

;-)Czesc Kochane :-* Dawno do Was nie zagladalam... Przepraszam. Wiem, wiem powinnyscie mnie pozadnie zlinczowac ;-) Ale musze przyzanac ze podczytywalam Was co jakis czas. Mam nadzieje ze mi to wybaczycie i przyjmiecie mnie do swojego grona ;-)

mimo braku czasu zaglądam na szybkensa, bo małżon o 3 jedzie w trasę a ja na 7 30 idę do pracy... Z MIŚKĄ!!! echhh.

Andariel ja też o Was myślę, trzymam kciuki i czekam na miłe wieści.
Dobrej nocki.

zaglądałam sprawdzic czy są jakieś wieści,ale widze ze isza a wiekszosć sie denerwuje
mam nadzieje,ze jednak wszystko dobrze
Pozdrowienia i Gratulacje dla andariel od Ann:))Trzyma za Was mocno kciuki wiec wracajcie szybko do domku w komplecie:)

Ostatnia edycja:

Dziewczyny, czy znacie kogos kto ma taki czajnik z filtrem Brita do wody od razu zamontowanym w srodku? Pytam,bo moj czajnik sie zepsul i musze kupic nowy a ten jest porzadny i w dosc rozsadnej cenie. Filtr to tutaj dobra rzecz, bo woda jest obrzydliwa i strasznie twarda. Mialam kiedys osobny dzbanek z filtrem ale wciaz zapominalam nalac tam wody az w koncu oddalam go kolezance. A ten dwa w jednym, filtruje i gotuje, tylko nie wiem czy dobry :confused: Strasznie mi brakuje sopockiej mieciutkiej pysznej zrodlanki, ktora z kranu mozna chleptac. A wlosy mam mieciutkie jak jedwab i blyszczace w Sopotkowie, za to tu twarde jak druty i matowe :-(

Chyba zaraz pojade do Ikei, bo strasznie zachcialo mi sie torcika migdalowego i pasty kawiorowej, mmmmmmmmmniam ......

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry