reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
Andariel mocno Cię ściskam i trzymaj się mocno w tym wszystkim, trzymajcie... :*
Adaś zdrowiej kochany, trzymam mocno kciuki!!!!!!!!! :*

Natt a ja nie dostałam PW, hmm to chyba Ci priwa miałam wysłać wcześniej? trochę mam zaległości i nie wiem czy dobrze kumam :D

lecę obiad kończyć potem wpadnę jeszcze

aa Oleńka witaj again! buziole for You :)

JESZCZE CIEPLUTKIE WIADOMOŚCI OD aNDARIEL:

z Adasiem lepiej!!! pomału beda mu zmniejszać udział respiratora. Moze nawet za tydzien bede mogła sie z nim położyc na patologii i karmic.

Boski news,co??? ulżyło mi,a Wam?? no ba! głupie pytanie. Normalnie najlepsza wiadomość dnia!!!!! suuuuuuuper! A do Ani juz wszystko dzisiaj poszło:):), po weekendzie bedą mieli niespodzianki:):)

JESZCZE CIEPLUTKIE WIADOMOŚCI OD aNDARIEL:

z Adasiem lepiej!!! pomału beda mu zmniejszać udział respiratora. Moze nawet za tydzien bede mogła sie z nim położyc na patologii i karmic.

Boski news,co??? ulżyło mi,a Wam?? no ba! głupie pytanie. Normalnie najlepsza wiadomość dnia!!!!! suuuuuuuper! A do Ani juz wszystko dzisiaj poszło:):), po weekendzie bedą mieli niespodzianki:):)

Jejku, cudnie:) Najwazniejsze zeby zszedł z respi przed upływem 21 dni.
Kurcze, co chwila zaglądam tu szukając wieści o Adaśku:)

Natt a co z pozostałymi badaniami? Jak mały jest karmiony? Trawi juz?

Jej huraaaa!! wiedziałam, że jak tyle ciotek zaciśnie kciukaski to będzie lepiej :-) To my tez trzymamy dalej co by było z każdą minutką lepiej!
Buziaczki Adasiu!

eee sorka z warażenia aż 2 takie same posty nastukałam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Franiowa,po takie szczegóły to do Andariel odsyłam,ja nie mam sumienia jej dreczyć takimi pytaniami w tej chwili...rozumiesz....Podałam jej twoją komórke tak jak prosiłaś. Wieesz powtarzam sie ,ale ja tez jestem straaasznie ciekawa co u nich,czekam na kazdą wiadomość,ale nie chce im teraz czesto zawracac głowy,żeby nie odczytali tego jak wscipstwo i tyle. Wiadomo,my to z troski robimy,ale wiesz jak to jest,Czasem ludzie w trudnych chilach potrzebują spokoju( choć nie wiem czy można go zachować w takich chwilach),nie chce sie tak narzucac. Praktycznie codziennie z Anią sie kontaktuę i przyjmuję tyle ile ona sama chce opowiedzieć. wyobrażam sobie,ze jest to dla niej meega trudne i lepiej zeby sie trzymała teraz a nie rozklejała( choc znowu nie wiem czy to sie tak da,zwłaszcza jak jeszcze hormony po porodzie powodują rewolucje...).

Lepiej powiedz Aga,jak Franio sie miewa:)?to tez jest nasz mały dzielny bohater!! i mama oczywiscie tez bohaterka:):)

Do góry