reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

hej dziewczyny....
wybaczcie mi to wszystko, że tak poszłam i z drzwiami otwartymi Was zostawiłam...
przeżywałam ciężki czas...
przeprowadzi, zakup mieszkania i.... rozwód, od którego minęło 3 miesiące...
kiedyś, kiedy wreszcie może dzięki Wam dojdę do siebie opowiem Wam co się działo przez ostatnie 4 lata mojego życia.... tak naprawdę...
ale cieszę się, że mogłam wrócić tu do Was....

reklama
hej never
kurczę, dużo się u Ciebie działo...
:hmm:

wiesz, że my tu wszystkie z otwartymi ręcami zawsze...
ja sama udzielam się niezbyt często... mam ucieczki i powroty ;)
napisz co u Marysi,
ściskam i pozdrawiam ciepło!Zobacz załącznik 531657
przytul.gif

witam
widać,że ciezki okres w zyciu miałas,ale mam nadzieje,że juz wychodzisz na prostą i cieszysz sie na nowo życiem
najwazniejsze to teraz zebyscie z małą były szczęśliwe i powoli układały sobie zycie od nowa
zaglądaj częsciej,a jak bedziesz chciała sie bardziej pozwierzac to pisz do Efe zeby na Tajny cie wpusciła

najpierw muszę chyba troszkę powalczyć o Wasze zaufanie a potem mam nadzieję, że powrócę na Tajny, bo nie ukrywam, że mam ochotę się "wyżalić"...:)

Mania ma się świetnie, zaraz wrzucę jakieś foto na zdjęcia, żeby się pochwalić.
odkąd mieszkamy u moich rodziców i chodzimy na terapię jest coraz lepiej, ale wszystko małymi kroczkami.
na razie jeszcze jestem na "rozstaju", ale mam plany i chcę dać swojej córce wszystko to, co najlepsze... wszystko...

I dziękuję, że mnie przygarniacie:):))))

ciesze sie,napewno znajdzie sie tu wiecej dobrych duszków,które takiego kopniaka ci podeślą
wazne to isć naprzód do przodu z podniesioną głowa,a wszystko powoli powoli sie poukłada

reklama
Do góry