reklama

Sierpień 2010

Witam się w ten piękny słoneczny dzień :-)

Ja mam dzisiaj sporo zajęć, już posprzątałam mieszkanko, zaraz idę na pierwsze urodziny mojej chrześnicy, a później do siostry odda mi ciuszki po swoim synku :-)

A dzisiaj jak poszłam obudzic mojego M, a On się do mnie przytulił do brzusia i chciał usłyszeć serduszko dzidzi to Naszej małej fasolce to się nie spodobało, że ktoś podsłu****e i kopneła tatę w ucho :-D:-D:-D Ale się śmialiśmy, rewelacyjne uczucie i dla mnie i dla M :tak:

Shyla superowe ciuszki szkoda, że w Polskich lumpeksach ciężko dostać takie fajne rzeczy, chociaż ostatnio sąsiadka kupiła mi kilka sztuk pod Wrocławiem i naprawdę fajne :-)

Miłego dnia i leniwej soboty :happy2:

reklama
Witajcie w sobotni poranek (może już nie poranek:-D:-D)

Ja wczoraj wysprzątałam popołudniem z mężem całe mieszkanie i dziś mamy wolne, czeka nas sobota pełna leniuchowania...:-p:-p

polianna kochanie wiem, że to na prawdę ciężka sytuacja dla Was, ale postaraj się nie denerwować...to jakaś paranoja jest, ale cóż...musisz tylko spróbować powalczyć z ZUSem, na prawdę bardzo mi przykro, że akurat teraz dopadły Cię takie problemy...:wściekła/y:

Wuzelek zazdroszczę takiej małej ilości kg.;-) i oczywiście gratuluję udanej wizyty:-D:-D

Black_Opall najważniejsze, że wizyta udana, że dzidzia dobrze się ma:-):-) A jak ty dziś się czujesz? Bóle minęły po pierwszej dawce leku?

Olu kochana, no nareszcie, udana wizyta równa się szczęśliwa mamusia :-D:-D Co do 3D to ja właśnie raz w ciągu ciąży zdecyduję się na nie i to właśnie pójdę na USG połówkowe w 3D bo wszystko będzie dobrze widać, a lekarz nagra mi płytkę i będzie fajna pamiątka...:tak: Ty również jesteś ze Śląska więc może zadzwonisz do mojego lekarza, który pracuje w klinice na Łubinowej i ja płacę za to USG tylko 130zł...nie wiem czy to kwestia tego, że jestem jego pacjentką, bo normalnie taka wizyta z tego co słyszę od dziewczyn od 200-300zł...Ja mam tę wizytę 31 marca
A co płci, nie martw się u mnie w 17 tyg, też dzidzia uparcie zakrywała jąderka, zresztą te USG było wtedy u mnie mało widoczne... na następnej wizycie już na pewno się dowiesz co tam w brzuszku Ci mieszka...:-D:-D

Alaa gratuluję ruchów:-D:-D to cudownie, że się doczekałaś...zastanów się czy nie iść właśnie na połówkowe w 3d będzie wtedy długo trwało, a ty wszytsko sobie dokładnie pooglądasz:-)

kassia181 no to widzisz tak to z chłopami bywa:-D:-D Sama wiesz, że ostatnio też to przeżywałam, więc trzymam kciuki za Ciebie, żeby mąż był wyrozumiały, żeby zrozumiał swój błąd, żeby ładnie przeprosił;-)

Shyla ciuszki boskie maniaczka zakupowa to chyba dobre określenie;-) Na prawdę fajne udane zakupy...

Dzień dobry :-) U mnie piękna, słoneczna pogoda, więc zabieram się za porządki domu :-) A później idziemy na imieniny. Udanego i miłego weekendu mamuśki :-):-):-)

Witam się weekendowo :-)

Co do 3D to ja mam nagrane filmiki i porobione zdjęcia z początku 17 tygodnia i rewelacja są :tak: Super pamiątka! Na jednym z filmików dzidziulek się przeciąga i tak słodko rączkę przed siebie wyciąga - rozpływam się :-D

Dziś u mnie zdecydowanie lepiej :tak: Biorę od wczoraj leki no i już się nie stresuję tymi bólami to i zdecydowanie łagodniejsze są ;-) Dzięki za ciepłe słowa Kochane :happy2:

Hej dziewczyny:)
Witam w kolejnym dniu wiosny, oby nam nie uciekła tak szybko jak przepowiadają, już dość tego śniegu!
Shyla naprawdę super ciuszki, nieźle się zaopatrzyłaś:))) Ja na razie mam mniej zdobyczy, właściwie to moja siostra przeżywa to wszystko bardziej niż ja i lata to po sklepach, to do koleżanki która ma taki fajny second hand i od niej bierze:))) Też dam zdjęcia na końcu postu, pochwalę się:)
Poza tym Shyla i Martitka- mi nie dawała znaku przez tydzień, a potem właśnie pojawił się pierwszy kopniak i się śmieliśmy z moją Matulą i Leszkiem, że zbierało dzieciątko siły:) No i od tamtej pory jak się poruszyło to szaleje cały czas o ile nie śpi, także nie ma się co martwić:)
Kassia181- ja potrafię zrobić dwudniową awanturę o jedno piwo albo papierosa, także mój mężczyzna siedzi cicho jak mysz pod miotłą...

A oto i moje zdobycze:)
To mi siostra kupiła w CoolClub Baby, rozmiarek śpioszków 74 ale co tam liczą się chęci:) Fajne przeceny tam swoją drogą robią.
DSC02357..jpg
To śpiworek z ciucholandu, oczywiście nie jest w rzeczywistości taki żółty jak na to wygląda:P
DSC02361..jpg
Body z kaftanikiem które kupił Tatuś:) Takie pogniecione bo z nim śpię w nocy:)
DSC02362..jpg
No i maluteńkie body też z ciucholandu:)
DSC02359..jpg

Pozdrawiam was dziewczynki i życzę pięknego dnia:) U mnie coś pochmurno.

Witam się weekendowo :-)

Co do 3D to ja mam nagrane filmiki i porobione zdjęcia z początku 17 tygodnia i rewelacja są :tak: Super pamiątka! Na jednym z filmików dzidziulek się przeciąga i tak słodko rączkę przed siebie wyciąga - rozpływam się :-D

Dziś u mnie zdecydowanie lepiej :tak: Biorę od wczoraj leki no i już się nie stresuję tymi bólami to i zdecydowanie łagodniejsze są ;-) Dzięki za ciepłe słowa Kochane :happy2:

Szkoda, że filmikiem się nie podzielisz:) Ja oglądam nałogowo na Youtube, póki nie mam swojego nagrania:P Chętnie obejrzałabym i Twoje :)))

A jakie leki przepisał Ci lekarz? Ja od początku ciąży biorę Duphaston ze względu na to , że poroniłam poprzednią ciążę no i z początku miałam potworne bóle... Teraz też miałam jak kilka dni nie miałam recepty na Duphaston ale jak został zakupiony to wszystko ok!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Na bóle dostałam Scopolan (coś jak nospa tylko na receptę) i magnez (Asmag). Mam brać trzy razy po jednej tabletce :tak: Duphastonu nie biorę, bo nie miałam żadnych plamień, a jak badałam progesteron to był ok ;-)
A filmiku nie będę wrzucać do sieci - taki ze mnie chciwus :laugh2:

Kurde... ta moja lekarka to powiem szczerze, że nie jest specjalistka, ale zaczęłam do niej chodzić jak był kryzys z kasą do Poradni K, no i tak zostało- wolę nie wyglądać niepoważnie jak będę rodzić i nie będzie wiadomo, kto ma przyjąć poród bo sobie lekarzy zacznę zmieniać ;/ ale chyba jednak to zrobię bo ona się nie nadaje...
przepisała mi duphaston bez żadnych badań, mogła tak? Ale tak czy inaczej to jest do dupy- ostatnio jak poszłam do niej prywatnie, a przyjmuje po dwoe godziny w tyg . dwa razy, to byłam jedyną pacjentką ;/

reklama
Hej dziewczyny:)
Witam w kolejnym dniu wiosny, oby nam nie uciekła tak szybko jak przepowiadają, już dość tego śniegu!
Shyla naprawdę super ciuszki, nieźle się zaopatrzyłaś:))) Ja na razie mam mniej zdobyczy, właściwie to moja siostra przeżywa to wszystko bardziej niż ja i lata to po sklepach, to do koleżanki która ma taki fajny second hand i od niej bierze:))) Też dam zdjęcia na końcu postu, pochwalę się:)
Poza tym Shyla i Martitka- mi nie dawała znaku przez tydzień, a potem właśnie pojawił się pierwszy kopniak i się śmieliśmy z moją Matulą i Leszkiem, że zbierało dzieciątko siły:) No i od tamtej pory jak się poruszyło to szaleje cały czas o ile nie śpi, także nie ma się co martwić:)
Kassia181- ja potrafię zrobić dwudniową awanturę o jedno piwo albo papierosa, także mój mężczyzna siedzi cicho jak mysz pod miotłą...

A oto i moje zdobycze:)
To mi siostra kupiła w CoolClub Baby, rozmiarek śpioszków 74 ale co tam liczą się chęci:) Fajne przeceny tam swoją drogą robią.
Zobacz załącznik 227169
To śpiworek z ciucholandu, oczywiście nie jest w rzeczywistości taki żółty jak na to wygląda:P
Zobacz załącznik 227171
Body z kaftanikiem które kupił Tatuś:) Takie pogniecione bo z nim śpię w nocy:)
Zobacz załącznik 227172
No i maluteńkie body też z ciucholandu:)
Zobacz załącznik 227173

Pozdrawiam was dziewczynki i życzę pięknego dnia:) U mnie coś pochmurno.

cudne ubranka :-):tak:ja dziś dostałam od sąsiadki parę fajnych rzeczy miedzy innymi dresiki, i już się piorą :-D za jakieś 2 tygodnie jak się nie mylę, dowiem się dokładnie w poniedziałek będę miała USG 4D:tak:
moja dzidzia dawała mi codziennie znać , a teraz cisza , no zobaczymy może dziś się odezwie ;)
jak ja nie lubię cichych dni ;P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry