Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
[/FONT]
nie będę nosić przecież worka a lubie jak mój brzuszek widać, bo jest ładniutki (wiem wiem narcyzmem powiało
) , więc dlatego wybieram bluzki blisko ciała ;-)póki się w nie mieszcze później już siłą rzeczy przejde na te odcinane pod biustem 
U nas jest taki zwyczaj,że ktos zawsze podaruje taki album,czy to ciotka,czy dziadkowie.Witam!Dziś byłam w mieście i w taniej księgarni znalazłam Album naszego dziecka.Myślicie o takim?Moje wszystkie dzieci mają,ja też miałam swój kiedyś.
Już i dopiero za miesiąc USG.A mój mąż w nocy mówi że przytula się do córeczki,czy napewno?
ha ha moja mamuśka to jest udana. szykuję się na impreze a ona do mnie: luźniejszej bluzki nie masz?nie będę nosić przecież worka a lubie jak mój brzuszek widać, bo jest ładniutki (wiem wiem narcyzmem powiało
) , więc dlatego wybieram bluzki blisko ciała ;-)póki się w nie mieszcze później już siłą rzeczy przejde na te odcinane pod biustem
![]()
[/FONT]UNie przejmuj sie,chwal sie brzuszkiem chwal,a jeszcze tych workowatych bluzek bedziesz miała dosyc.
ha ha moja mamuśka to jest udana. szykuję się na impreze a ona do mnie: luźniejszej bluzki nie masz?nie będę nosić przecież worka a lubie jak mój brzuszek widać, bo jest ładniutki (wiem wiem narcyzmem powiało
![]()