martitka-26
Fanka BB :)
JA mialam i mam tzw pulsacje(czego ja nie mialam hehe) i lekarz powiedzial, ze mam sie nei przejmowac bo to znaczy, ze macica sie rozchodzi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
miałam to samo , tyle ze ból nie szedł do tyłka ;PA już wszystko na dobrej drodze, kryzys trwał dwa miesiące i wracamy do poprzedniego standardu, hihi...
Słuchajcie może wiecie co to może być? Miałam dziwne bóle po kolacji ewidentnie to była macica, ale trwało to jakieś góra 5 minut i przeszło w dziwny promieniujący ból po lewej stronie, najdziwniejsze było to, że "szedł" on- ten ból- od wysokości biodra najpierw tak 5 cm w dół a potem... hmmm... no niedelikatnie mówiąc do tyłka. Nie wiem, w życiu nie miałam czegoś takiego... Ach no i nie był taki stały tylko raczej rwąco- pulsujący.
Pewnie żadna z was nie miała podobnych objawów, hehe... Już mi w sumie minęło ale zastanawia mnie, że wszystko zaczęło się od macicy;/
Przez chwilę to myślałam żeby dzwonić do szpitala............................
Dobrze nie rozpisuję się już- jak zwykle.
Pozdrowienia wieczorne!
Dziewczyny, ja mam jakiś dziwny ból od godziny 18.00 boli mnie całe podbrzusze i okresowo z tyłu... Ból taki pulsujący, dosć mocny podobny do skurczy, jakie miałam w czasie miesiączki.... :-( Co to może być? i czy to normalne??
Cayra, zgadzam się z Black_Opal w 100 %-ach!Dziewczyny, ja mam jakiś dziwny ból od godziny 18.00 boli mnie całe podbrzusze i okresowo z tyłu... Ból taki pulsujący, dosć mocny podobny do skurczy, jakie miałam w czasie miesiączki.... :-( Co to może być? i czy to normalne??

A próbowałaś wziąć no-spę?Dzięciątka ruchy czuję, więc z nim chyba wszystko ok... :-( Kurczę... mam nadzieję, że przejdzie... pierwszy raz mam coś takiego, a lekarza na miejscu nie mam :-(