reklama

Sierpień 2010

reklama
A już wszystko na dobrej drodze, kryzys trwał dwa miesiące i wracamy do poprzedniego standardu, hihi...
Słuchajcie może wiecie co to może być? Miałam dziwne bóle po kolacji ewidentnie to była macica, ale trwało to jakieś góra 5 minut i przeszło w dziwny promieniujący ból po lewej stronie, najdziwniejsze było to, że "szedł" on- ten ból- od wysokości biodra najpierw tak 5 cm w dół a potem... hmmm... no niedelikatnie mówiąc do tyłka. Nie wiem, w życiu nie miałam czegoś takiego... Ach no i nie był taki stały tylko raczej rwąco- pulsujący.

Pewnie żadna z was nie miała podobnych objawów, hehe... Już mi w sumie minęło ale zastanawia mnie, że wszystko zaczęło się od macicy;/
Przez chwilę to myślałam żeby dzwonić do szpitala............................

Dobrze nie rozpisuję się już- jak zwykle.
Pozdrowienia wieczorne!
miałam to samo , tyle ze ból nie szedł do tyłka ;P
aha i u mnie trwało to jakieś 2 dni z przerwami...

Dziewczyny, ja mam jakiś dziwny ból od godziny 18.00 boli mnie całe podbrzusze i okresowo z tyłu... Ból taki pulsujący, dosć mocny podobny do skurczy, jakie miałam w czasie miesiączki.... :-( Co to może być? i czy to normalne??

Dziewczyny, ja mam jakiś dziwny ból od godziny 18.00 boli mnie całe podbrzusze i okresowo z tyłu... Ból taki pulsujący, dosć mocny podobny do skurczy, jakie miałam w czasie miesiączki.... :-( Co to może być? i czy to normalne??

Jeśli ból podobny do miesiączkowego to natychmiast do lekarza!
Nie zastanawiaj się czy nie będziesz robić "z igły widły", bo każdy lekarz powie - lepiej iść na wizytę nawet niepotrzebnie niż o ten jeden raz za mało!
Trzymam kciuki, że to tylko macica się rozrasta!
:***

mam nadzieje, że to tylko macica... troszke czułam też ból w udach, więc moze to od dłuższego stania... Lekarza mam daleko, poczekam jeszcze troszkę i poobserwuję... :-(

Cayra, zgadzam się z Black_Opal w 100 %-ach!
Ostatnio jak wylądowałam na izbie przyjęć, to lekarz właśnie mi powiedział, że lepiej przyjść o jeden raz za dużo niż jeden raz za mało.
Trzymam kciuki, żeby okazało się wszystko dobrze jak u mnie. :tak:
Daj znać.

Cayra, ja nie chcę Cię straszyć, ale mi lekarz mówił, że bóle jak na miesiączkę nie wróżą dobrze... Ja miałam skurcze i kolki silne, że się zwijałam z bólu ale ani razu nie miałam wrażenia, że to tak jak na okres... Trzyma Cię już dość długo, a przy rozciągającej się macicy powinno pomagać leżenie na lewym boku...
Naprawdę uważam, że powinnaś zadzwonić do lekarza, albo jechać do szpitala.

Dzięciątka ruchy czuję, więc z nim chyba wszystko ok... :-( Kurczę... mam nadzieję, że przejdzie... pierwszy raz mam coś takiego, a lekarza na miejscu nie mam :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry